Van itt olyan aki soha nem szedett terhesvitamint?
Nem a babának kell a vitamin, hanem a kismamának
Nem szedtem egyikkel sem, ráadásul szörnyen egészségtelenül is táplálkoztam, mégis teljesen egészégesek
7es valószínüleg mem azért mert nem szedett vitamint.
Én se szedtem, csak vasat de azt muszáj volt mert az alsó érték alatt volt jóval.
A dokim nem is ajánlotta a vitamint.
A baba jó eséllyel ha neked nincsenek vizamin és ásványianyag hiányaid a terhesség előtt, akkor egészséges lesz.
Neked lesz bajod.
Ahhoz nagyon-nagyon oda kell figyelni a táplálkozàsra, és az étellel be kell vinni mindent, ami nrked kell.
Baja a vashiánytól lehet a babának pl
Vérszegény leszel... Nem lesz elég hemoglobin, ami az oxigént szállîtja. Ennek ugye vannak következményei.. Mind a babára, mind a "mamára"
Persze ez nem azt helenti, hogy terhesvitamin kell, hanem az, hogy így, vagy úgx a saját vitamin és ásványianyagháztartásod rendben legyen.
Ha megy "mesterséges" kiegészítő nélkül, akkor az is jó.... De ez ritka
Pl lehet most nem görcsöl a lábad a Magnéziumhoánytól és kalcium hiánytól, de 40-50 èvesen nem kicsit lesz csontritkulásod amiatt, mert a baba a csontjaihoz azt vette el, ami a tiedhez is kellett volna...
Ér ez havi 1500 ft-ot? ( dm vitamin plusz Mg plusz Ca kb ennyi havonta)
Vagy persze nagyobb anyagi ráfordítással a megfelelő táplálék ( nem a "spanyol" paprika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!