Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a mellfájdalom,...

Milyen érzés a mellfájdalom, amit a koraterhességi tünetek közé sorolnak?

Figyelt kérdés
nekem sose fáj, menstruáció előtt sem. mit kellene éreznem. hogy fáj? és hol? tényleg szó szerint fáj, vagy inkább csak kellemetlen?
2010. jún. 11. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem emlékszel arra, amikor tini voltál, és fájt a melled, mert nővésben volt? Hát ez pont ilyen, és sajna nem csak kora terhességi tünet, hanem később is előfordulhat. Nekem néha előjön. (31 hetes vagyok) Szó szerint fáj, és inkább a bimbó környékén, de érzed, hogy alatta fáj. Érzékenyebb is ilyenkor a mell, a kora szakaszban én meg sem engedtem a páromnak, hogy hozzányuljon, mert az is fájt, ha hozzáért.
2010. jún. 11. 11:24
 2/10 A kérdező kommentje:

megelőztél: pont azt akartam írni, hogy nem is tudom milyen, amikor fáj, leszámítva amikor tini koromban nőtt. utoljára akkor fájt, meg érzékeny volt. (nem is fájta talán, csak sokkal-sokkal érzékenyebb volt, pl kisebb ütésnél)

és mikor kezdődik ez a tünet. ha nem várt körül nincs semmi, akkor letehetek arról a hónapról?

2010. jún. 11. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki eltérő, akár az 5. héttől is fájhat. Például nekem a 8. hét környékén kezdődött. Az első terhességi tünetem egy szédülés volt, miközben ültem. Abban a pillanatban tudtam, mért szédültem meg:D Aztán következő a derékfájás volt. Nekem az 5. héttől kezdve folyamatosan fáj a derekam, lassan már úgy érzem magam, mint egy öregasszony:D Meg alul fájtam, mint akit tökön rúgtak, vagy túl sokat bringázott. Nem tudtam enni az első 12 hétben rendesen, és hányingerem is volt, de soha nem hánytam. A hányinger sajnos a közép időszakra is megmaradt, habár akkor enyhült, de most az utolsó 10 hétre olyan vagyok, mint az első 12-ben. Egész napos hányinger, és csak ugyanazt tudom enni, mint az első 12 hétben. Gabonapelyhet eszek reggelire és estére, ez érdekes:D

Ezek az én tapasztalataim. Bocs, hogy hosszú voltam.

2010. jún. 11. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekem sem fájt, csak nagyon-nagyon érzékeny volt! Feszült a mellem, kellemetlen volt, de nem volt fájdalmas.
2010. jún. 11. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
11:39-es! Az utolsó 10 hétben vagy? Mert akkor nem igazán jó- úgy tudom- a hányinger...kérdezd meg az orvosodat!!
2010. jún. 11. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem kb. amikor meg kellett volna jönnie kezdett el fájni. De olyan nagyon, hogy szegény apjuknak még megölelni sem hagytam magam...nemogy cicizni. Pokolian fájt, érzékeny volt minden érintésre.

Aztán már csak az érzékenység maradt...és beindult a róka.

2010. jún. 11. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem úgy a 8. hét környékén kezdett baromira fájni.Megdagadtak és borzasztóan fájtak.Nem tudtam melltartót sem felvenni.Viszont nem mindenkinél egyforma.Van akinek nem is fáj(nagyon tudom őket irigyelni).Nekem néha még most is szokott fájni,de már nem ojan sűrűn.

20+2hkm

2010. jún. 11. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
12:11-es, kösz, hogy figyelmeztetsz, majd megkérdezem, ha legközelebb megyek, de egész végig fenn állt a gyenge hányinger, pedig ettem is, meg vitamint is szedek. Honnan gondolod, hogy nem jó a hányinger? Minek lehet a jele? Köszönöm.
2010. jún. 11. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem önmagában nem fájt, viszont ha csak hozzáértem, pl tisztálkodáskor, nagyon érzékeny volt és fájdalmas. olyasmi fájdalom, mint amikor egy duzzanat érintésre érzékeny.
2010. jún. 11. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Off

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt ma írtam ki. Persze, hogy nem jó a hányinger...annak aki érzi...

Nekem csak az elején szúrkált a mellem, néha olyan volt, mintha égne a mellbimbóm.

2010. jún. 11. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!