Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek így mennyi rá az...

Szerintetek így mennyi rá az esély? Tapasztalokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Márc 16-án voltunk együtt, és aznap is éreztem elég intenzíven az ovulációs fájdalmat.

(luteális szakaszom kb 14-15 nap)

Elvileg akkor ma vagyok a 13 dpon. Reggel corax teszt negatív lett. Meg előtte is csináltam facelle + predictor early. Mindegyik negatív.

Kb szombat-vasárnapra nem várom. (31 vagy 1-jére)

Valószínűleg nem sikerült ez a hónap, ugye? Hiszen az érzékeny tesztek is full negatívak :(

2018. márc. 29. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja 1-es voltam (és 10-es)
2018. márc. 29. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az van,hogy a korai tesztek egy adott hcg szintet érzékelnek,kisebbet mint a normàl tesztek.Viszont minden test màs ütemben termeli a hormont,emiatt nem mindenkinek működnek a korai tesztek,pl.nekem sem...
2018. márc. 29. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Két terhesség sem egyforma! Pl a 2.5 évesemnél 21 nap késéssel lett pozitív, és fogamzásgátlót szedtem. :D oh jeah :D a tesó tervezett 10dpo halvány de pozitív lett. Mire ott volt az ideje, h kimaradt, leugrott a tesztcsikrol.

17 hkm

2018. márc. 29. 19:10
 14/15 momoka 2002 ***** válasza:
Nekem volt mar 10-es erossegu nem vart elott 1 nappal pozitiv. Missed ab lett a vege. A legutobb nemvart utan 1 nappal ugyanaz a teszt halvanyka,most vagyok 8 hetes. Amig nem verzel van remeny. Csak nyugi. Minden masnap teszt es nyugalom.Szoritok.
2018. márc. 30. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:
26-29 naposak a ciklusaim. Viszont évente 1x előfordul, hogy késik. A leghosszabb ciklusomat vettem alapul, ami 33 nap volt. A 32. napon vettem tesztet, mert nem éreztem, hogy megakarna jönni. A 33. nap reggelén teszteltem szép pozitívat. Az már csak hab volt a tortán, hogy a páromnak aznap volt a szülinapja. :)
2018. ápr. 4. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!