Másnak is keményedik a hasa 22 hetesen?
Nem korai.
Nekem később már napi 3000 mg magnézium mellett is keményedett.
Ha nincs fogadott orvosod, soha senki rád se fog nézni szülésig.
Én is így vagyok, pár nap és szülök, keményedek a felétől durván.
5-ös vagyok.
Nálunk Miskolcon olyan a terhesgondozás, hogy orvost nem is látsz sajnos.
1 hét múlva vagyok kiírva, nőgyógyász akkor vizsgált utoljára mikor megállapította a terhességem.
Terhesgondozáson csak az asszisztens ül mikor mentem a vérvétel beutalókért, átment a másik helységbe ahol a sima nőgyógyászati rendelés folyt, ott az orvossal lepecsételtette a beutalót és annyi.
Illetve de, egyszer megnéztek mikor félidősen elmentem a terhesambulanciára, mert durva folyásom volt. Ott először el akartam küldeni, hogy ezzel a terhesgondozóba kellene mennem, de mondtam,h. milyen állapotok vannak és csak hümmögtek, hisz tudják ők is milyen szörnyű állapotok vannak a betegellátásban, végül megnéztek, kaptam kúpot is.
Az elején vérzéssel mentem a gondozóba, a későbbiekben többször mondtam, hogy iszonyatosan keményedek, mégsem láttam orvost, csak üzent az asszisztenssel, hogy pihenjek sokat :( .
Szóval nem, akinek nincs fogadott orvosa, az akár fel is fordulhat, csak a szerencsén múlik mi lesz vele és a babával. Tisztelet a kivételnek persze, de itt a városunkban ez megy sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!