Győri kismamák/anyukák! Győrben hol csinálnak 12. heti genetikai ultrahangot?
Kyncsbe voltunk, szerintem ott érdemes csináltatni amúgy is.30.000 volt azt hiszem a kombi teszt aminek része volt a 12.heti uh is.Párod mehet veled,képet ha szeretnél már akkor kell említeni mikor kint felveszik az adataidat.
Szerintem a legkorszerűbben felszerelt hely, nem keresnék másikat.Nagyon kis barátságosak általában:D
Mindkét terhessegemnel ott csinaltattam. Első alkalommal irtó lekezelő vilt a no, nagyon nem tetszett, de alapos volt és mindent megnézett és elmondott, csak volt pár beszólása és megjegyzése...Akkor azt mondtam ide többet nem jövök. Most második alkalommal is oda mentünk de nagyon pozitív volt. Mindkétszer mikor voltunk 9 és 12ik héten is nagyon aranyosan mindent nyugodtan elmondott és megmutatott. Nagyon jó képet is kaptunk a babarol.
Az ar borsos. 18+20 plusz 500 a kép/db. De megeri mert mindent látsz míg sztkban a képernyőt se láttam pl nálunk. Az meg h semmit nem mondanak csak néhány latin szót-hat eléggé általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!