Hogyan és mennyire sikerült tartanod, hogy ne hízz el túlzottan? Utána hogyan adtad le a felszedett súlyfelesleget?
Itt találtam, hogy milyen testsúlyhoz kb. mennyi a felszedhető plusz: [link]
Majd itt "megállapítottam", hogy én normál testsúlyú vagyok.
Te milyen vagy és mennyit szedtél fel? Mennyit és hogyan sikerült leadnod?
Én diabeteszes voltam, tudom ajánlani a diétájukat,mert a baba minden szükségest megkap, mégsem viszel be felesleges kalóriát.
Szerintem érdemes kipróbálni
Szia!
Hát próbálkozom, s eddig egész jó az arány. 22 hetes vagyok, s most van rajtam 4 kiló, amit én normálisnak tartok. Semmi különöset nem teszek, csak nem eszem kettő helyett, rengeteg vizet iszom, s próbálom betartani, hogy többször egyek keveset. Na ez utóbbit azért nem nagyon sikerül.
További boldog babavárást!
Szia!
Alapból van rajtam kb. 10 kg felesleg. Holnap kezdem a 29. hetet, és 3 kg-ot híztam eddig. Édességet szinte semmit nem eszem, de nem is nagyon kívánom, sok vizet iszom, és igyekszem mindenhová gyalog menni. (Jogsim mondjuk nincs is, de nem mindenhova a férjemmel cipeltetem magam.) Este leginkább gyümölcs (Ha banán csúszik le, a nagyfiam nagyon ficánkol. :)), joghurt vagy leves.
Remélem már nem hízom sokat, nekem a 10 kg az álomhatár.
Én 68cal kezdtem az első terhességem és 35kg ot kaptam magamra, 1,5év után le is mentem 60kgra - szoptattam egy éves koráig, második terhességem alatt 60-ról 77kgra híztam és a kislányom 6 hónapos korára újra 60 voltam, szoptattam. :) Most 15 hetes vagyok semmit sem híztam még.
Ne aggódj, van remény! :) Én semmit nem vontam meg egyik terhesség alatt sem magamtól. Ja és nem is tornáztam sem előtte, sem utána. Én esküszöm a szoptatásra a kilók olvadnak szószerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!