Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelentkezhetnek problemak az...

Jelentkezhetnek problemak az ujszulott kisfiamnal ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A terhessegem alatt nehany alkalommal drogot fogyasztottam (tobbet kozott fuvet, ekit, kok.) Elsore, latszolag a kisbabam teljesen egeszseges, bar az atlagnal nagyobb sullyal szuletett. A kesobbiekben jelentkezhetnek nala problemak?

2018. márc. 21. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Bízzunk benne, hogy nem, de igaza van az előttem szóloknak, ez majd később derül ki. Ha rendesen szoptatod és nem dohányzol, drogozol közben, akkor erősödik az immunrendszere. Nem beszólni akarok, mert fiatalabb koromban én is kipróbáltam ezt-azt, de később sem érdemes droggal meg piával élni egy anyának, mert annál szörnyűbb nincs, mint hogy a gyereke ezt látja, érzi rajta.
2018. márc. 21. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban, nagyon nézz utána a fejlődési szakaszoknak, és bármilyen eltérés esetén fordulj szakemberhez.
2018. márc. 21. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Napi kamu troll kérdésünkhöz érkeztünk.
2018. márc. 22. 02:19
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Tegnap még csak pár hetes voltál és már ki is bújt, te troll?
2018. márc. 22. 06:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Törölni fogják, ez egyértelműen kitaláció.
2018. márc. 22. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!