Pozitivat teszteltem. Ha tenyleg terhes vagyok, akkor melyik aktusbol? A masfel hettel elobbi, vagy a 3 hettel elobbi? Ezelott 4 hettel is egyutt voltunk de akkor masnap megjott, abbol gondolom kizart.
Nincs jelentősége, melyik aktusból, hacsak te magad nem vagy kíváncsi rá valamilyen okból. Bármelyik aktusból lehetsz amúgy.
A dokik a terhességi heteket az utolsó vérzés első napjától fogják számolni.
A pharmatex csak kiegészítő fogamzásgátló eszköz, kb borítékolható volt, hogy előbb-utóbb összehozzátok a babát. Nem is értem, hogy ilyen - tudvalevőleg nem megbízható - fogamzásgátló mellett, ismerve, hogyan áll a pasid a gyerek-kérdéshez, nem fordult meg a fejedben hogy valami nem stimmel, és valamilyen egyéb fog.gátlóról is kellene gondoskodni. ha semmiképpen nem akarsz gyereket.
Ha így is bevállalod, akkor nem szóltam. :)
Szia!
Mi az, hogy a te hibád a teherbeesés? Ő talán nem volt ott? Ha nem szeretnéd elvetetni a gyereket, ne hagyd, hogy ilyen zsarolással rávegyen, sőt...neki bizony felelősséget is kell vállalnia érte, pl. támogatni anyagilag a gyerekét. A kötelességeit nyugodtan vasald csak be rajta, és ne magad tedd tönkre lelkileg, mert ő most kitalálta, hogy nem vállalná inkább a következményeket.
Mi újság veled kérdező?
Párod végül elfogadta a babát?
Melyik aktusból lehet a méret alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!