Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zara névről vélemény? Esélyes...

Zara névről vélemény? Esélyes nálam.

Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire felbosszant a szubjektív negatív kritika és asszociáció, mi a túrónak kértél véleményt? A hétköznapi embernek igenis a bolt ugrik be először, nem a királyi unoka. Letudatlanozol itt embereket, holott baromságot csináltál..vélemenyt kértél aztán a torkoknak ugrottál hogy mindenki egyöntetűen ugyanazt mondta! Megegyszer kérdezem, mi a fenének kértél szubjektív véleményt ha a negativ hallatán ennyire kiakadsz hogy máris sértegetsz és vagdalkozol?
2018. márc. 20. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy Te a stílusod alapján nem felnőtt kismama vagy hanem egy 16 éves hülyepicha.
2018. márc. 20. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2018. márc. 20. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
A szomszéd kutyáját hívják így, nekem az jut eszembe. Ha neked ez tetszik, akkor add ezt a nevet. Engem hidegen hagy, hogy másnak tetszik-e az általam kiválasztott név, nekem/nekünk ez tetszik, és ez a lényeg. Meg persze, hogy megy-e a vezetéknévhez.
2018. márc. 20. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy én sem hatodok meg ha másnak nem tetszik amit választok de több szempontot nézek. Legyen találó a vezeteknevvel, ne lehessen név miatt csufolni. Pl Emese nekem tetszik de volt egy osztalytarsam akinek mindennap elmondtak hogy Emese, nem lát a szeme se... Ne alliteraljon mert házasság után nekem mind3nevem k betűvel kezdődik. Legyen szép név számomra amivel nem szivatom meg a saját gyerekem. Onnantól nekem mindegy kinek mi jön be és tetszik e neki a gyerekem neve
2018. márc. 20. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!