Barnázás 5 hetesen, van remény, hogy nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Tegnap este ilyen tájba fedeztem fel wc re menet , hogy a bugyimon kis mennyiségű barnás folyás van. Bepánikoltam , sírva fakadtam azonnal hívtam a dokimat aki annyit mondott , ha átmegy erős vérzésbe és görcsölésbe akkor menjek kórhàzba ha marad a barna akkor hívjam ma. Fel is hívtam mert igaz már a betéten nem làttam foltot de a wc papiron pisilès után mèg volt egy nagyon halvány barna folt ès ma egèsznap így is volt . A teloba azt mondta , hogy még holnap is hívjam már fel és ha akkor is lesz akkor menjek el . Azóta minden pisilésnél aggódok mert törlésnél látom azt a halvány barna folyást a papíron. A hasam nagyon enyhén szokott feszülni szúrkálni de ez már a legelejétöl folyamatosan de teljesen kibirhato mèg fájdalmasnak se mondanám. Holnapig halálra fogom magam aggódni volt valaki így ? Van akinek semmi baj nem lett belőlle? Én itt annyi rém történetet olvastam már , hogy nem is szívesen nézegettem ide is csak azért írtam hátha mond valaki valmi pozitívat is . Azótta fekszek folyamatosan és szedem a magnéziumot és az Elevitet. Szerintetek nagy a baj? :(2018. márc. 19. 18:15
11/19 kavics1 válasza:
Szerintem nem lesz gond. Nekem is volt ilyen tobb héten at tartott meg ugyis hogy kaptam gyógyszert. Semmi baj nem volt belole egyszer csak elmult.
12/19 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinál ..nem találtak semmi rendelleneset 8mm -es petezsák volt látható , egy hét múlva vissza kell mennem , hogy rendben fejlődik e . Egy hete voltam kereken dokinál akkor még csak a megvastagodott méhnyálkahártya látszott és a petezsák “helye”. Az utolsó menzim február 5 volt de nem tudom mikor volt pete érésem. Ez normális fejlődés eddig? A barnázás nagyon gyenge nagyon halvány és nem mondtak rá konkrétan semmit csak h egy hét múlva kontroll.
2018. márc. 20. 21:43
13/19 anonim válasza:
Szia. Nem akarok ünneprontó lenni, de èn ugyan így voltam tavaly. Több napi barnázás majd egyik èjjel extra erős görcsök ès extra erős a vèrzès. Sajnos elment a baba :/ De azèrt nem biztos, hogy nálad is így van. Üdv egy 14+2 kismami :)
14/19 A kérdező kommentje:
Teljesen elmúlt a barnázàs. Kedden nézik meg h fejlődik e rendesen.
2018. márc. 22. 09:09
15/19 anonim válasza:
Szorítok neked :) , szőrnyű èrzès elveszíteni egy babát mint fizikailag, mint lelkileg.
Èn lassan 15 hetes leszek,de mèg mindig rettegek hogy baj lesz a tavalyi vetèlèsem miatt. Dorcsika8 voltam. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Kedden kiderül de èn egyàltalán nem érzek bajt szerencsére . Remêlem nem is lesz . Sajnâlom a kisbabádat :(. Sok sok egészséget a mostani babànak .:)
2018. márc. 23. 20:11
17/19 A kérdező kommentje:
Dobog a pici szíve szerencsére 🤗 Minden rendben. Csak engem gyötör a hányás és a hányinger nagyon durván. Dehát kikell bírni .
2018. márc. 27. 18:34
19/19 A kérdező kommentje:
Igen azóta màr megszületett a makk egészséges kisfiam :). Màr másfél hónapos :)
2018. dec. 16. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!