Van valaki, akinek ráírták a papírjára kérdőjellel, hogy missed ab, és utána mégis tovább fejlődött a magzat?
Az én esetem nem olyan, mint amit leirtál, de érdekes.
Missed ab-ra kiirtak, mert elhalt magzatnak látták. Amikor a műtétre mentem ismét meg kell csináljanak egy ultra hangot. Akkor viszont nagyobb lett a magzat az előző UH-hoz képest. Viszont a nem megfelelő méret miatt akkor is megszakitották a terhességet. Azt mondta a doki, hogy ha meg is maradna a terhesség, nagy a valószinűsége, hogy valamilyen rendellenessége lenne a magzatnak, babának.
A következő terhességem 2 évre rá jött össze. Egészséges fiú, aki most 22 hónapos.
Ezekre a kérdéseidre nem válaszolt a doki?
Vagy nekik fel sem tetted?
Ha nekem írtak volna valaha is ilyet a papíromra az tuti addíg faggattam volna a dokit amíg csak lehet.
Azért nem mindegy .....
de ált ha ilyet írnak,az már végleges...:(
24 hetes km
Utolsó mensid mikor volt?
Barátnőmnél volt ilyen, előjegyezték műtétre is, mert megállt a baba a fejlődésben és elhalt, mondta az orvos.
Elment másik orvoshoz, most múlt 4 éves a baba.
Persze nem minden történet végződik boldogan, de azért van rá példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!