Lombikosok! Sikeres lombik program után melyik vitamint/ gyógyszert meddig szedtétek?
Figyelt kérdés
Aspirin Protect, E-vitamin, magnézium, D-vitamin, Folsav, (mindez terhes vitamin mellet), Prolutex, Utrogestan?2018. márc. 16. 20:59
1/6 anonim válasza:
Szia! Utrogestant hasznaltam 15.hetig. Terhesvitamint szedtem az elejen most mar hebe-hoba mert nagy etvagyat csinal. Vasat szedek, meg d vitamint de nem minden nap. Most 20.heten jarok.
27/N
2/6 anonim válasza:
Terhesvitamint szedek, D-vitamint, Omega3-at, C-vitamint, időnként megiszok egy B-komplex pezsgőtabit.
Nekem Crinone gél + Utrogestan + Prolutex volt; az elsőt és az utolsót a 15. hétig kellett; az Utro problémák miatt maradt. 22 hkm
3/6 anonim válasza:
Ja, és Clexan-om van végig. Volt Prednisolon is az 5. hétig és Lipid infúziók a 8.-ig.
4/6 anonim válasza:
Czeizel vitamin elvileg szoptatás végéig lehet, olyan kéz hónapos volt a fiam amikor abbahagytam.
Prigesteronnak nem utrot hasznaltam. chrinone gelt a 13.heten, agolutin injekciót pedig a 12.heten kellett abbahagynom.
5/6 anonim válasza:
Utrogestan a 12-edik hétig, folsav és minden másnap terhesvitamin kb. az 5-ödik hónapig, aztán semmi. Eredmény: egészséges kislány :-)
6/6 Manoka84 válasza:
A kalium r es a medrol tabletak a petesejt leszivas utan mire jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!