Megakart verni a férjem mikor elmondtam neki hogy terhes vagyok mert nem hiszi el hogy az ove a gyerek azthiszi megcsaltam. De én nem voltam massal. Nem tudom hogy mit csinaljak, megtartsam szerintetek? 24n
Létezik genetikai vizsgálat, akkor az orra alá dughatod a papírt, hogy az övé. Én mindenképp megtartanám, a férjemtől pedig próbálnám nagyon óvatosan megtudni, miért gondol ilyeneket. Amúgy ő tök okés? Nem egy labilis pasi?
Én is pont 24 voltam, mikor abortuszom volt. Nagyon megbántam. Most van 3 tündér gyerekem, és megszakad a szívem, hogy a legelsőt az én kérésemre ölték meg bennem, pedig ő semmiről sem tehetett.
Kedves Kérdező!
Szerintem Te már tudod a választ, és a akarod a babát. A válaszaid hozzáállásából ez teljesen átjött, és egész életedben bánnád, ha eldobnád a Babát magadtól.
Ha megbocsátottál neki, akkor tegyél úgy mintha mi sem történt volna, DE ha még egyszer előfordul, hogy bántalmazni akar hívj szakemberi segítséget!
Vannak alapítványok, ahol titkos anyaotthonokban is meghúzhatod magad, ha baj lenne, továbbá meg tudják tenni Helyetted a szükséges jogi lépéseket is.
Ilyen pl. a S.O.S.Krízis Alapítvány [link]
Férjem menne a levesbe..
Babát pedig eldönteném tudom-e egyedül vállalni ( mármint a helyedben, mert én tudnám vállalni egyedül is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!