Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megakart verni a férjem mikor...

Megakart verni a férjem mikor elmondtam neki hogy terhes vagyok mert nem hiszi el hogy az ove a gyerek azthiszi megcsaltam. De én nem voltam massal. Nem tudom hogy mit csinaljak, megtartsam szerintetek? 24n

Figyelt kérdés
Elkezdtem sírni es azert nem vertmeg.Azota mar bocsanatot kert es mondta h nem csinal ilyet. De en attol felek h ha megszületik a gyerek nemfog rá hasonlitani megint azfogja mondani h nem az ove
2018. márc. 16. 20:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk cigányok:D
2018. márc. 16. 21:33
 22/33 anonim ***** válasza:
80%
Hogy lehet, hogy ennyi válaszból egy embernek jutott eszébe, hogy vajon miért gondolt erre a férj?! Érdekes, házas emberek között (szerintem) nem szokás, hogy a feleség bejelenti, hogy terhes, erre a férj hasraütésszerűen meg akarja verni, mert nem övé a gyerek. Aztán meg “félek nem fog rá hasonlítani és majd megint meg akar verni.” Ez most komoly? Nekem hogy nem jutott eszembe, hogy majd nem fog a férjemre hasonlítani? És gondolkozik megtartsa e a gyereket és azért nem akarja mert már fél. Hát...
2018. márc. 16. 21:37
 23/33 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit santit a sztori...
2018. márc. 16. 21:39
 24/33 A kérdező kommentje:
Összevagyok már zavarodva
2018. márc. 16. 21:39
 25/33 anonim ***** válasza:
79%
😂 😂 😂 csodás párválasztás, felelős gyermekvállalás...
2018. márc. 16. 21:50
 26/33 anonim ***** válasza:
79%
És ha később ránéz a babára és őt üti meg mert nem az övé szerinte?
2018. márc. 16. 22:20
 27/33 anonim ***** válasza:
45%

Létezik genetikai vizsgálat, akkor az orra alá dughatod a papírt, hogy az övé. Én mindenképp megtartanám, a férjemtől pedig próbálnám nagyon óvatosan megtudni, miért gondol ilyeneket. Amúgy ő tök okés? Nem egy labilis pasi?

Én is pont 24 voltam, mikor abortuszom volt. Nagyon megbántam. Most van 3 tündér gyerekem, és megszakad a szívem, hogy a legelsőt az én kérésemre ölték meg bennem, pedig ő semmiről sem tehetett.

2018. márc. 16. 22:49
 28/33 anonim ***** válasza:
20%

Kedves Kérdező!

Szerintem Te már tudod a választ, és a akarod a babát. A válaszaid hozzáállásából ez teljesen átjött, és egész életedben bánnád, ha eldobnád a Babát magadtól.

Ha megbocsátottál neki, akkor tegyél úgy mintha mi sem történt volna, DE ha még egyszer előfordul, hogy bántalmazni akar hívj szakemberi segítséget!

Vannak alapítványok, ahol titkos anyaotthonokban is meghúzhatod magad, ha baj lenne, továbbá meg tudják tenni Helyetted a szükséges jogi lépéseket is.

Ilyen pl. a S.O.S.Krízis Alapítvány [link]

2018. márc. 16. 23:22
 29/33 anonim ***** válasza:
63%

Férjem menne a levesbe..

Babát pedig eldönteném tudom-e egyedül vállalni ( mármint a helyedben, mert én tudnám vállalni egyedül is)

2018. márc. 17. 07:13
 30/33 anonim ***** válasza:
44%
Vetesd el es valj el
2018. márc. 17. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!