Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma teszteltem egyet nagyon...

Ma teszteltem egyet nagyon halványan de ott a második csík. Holnap kéne megjönnie. Képet csatolok. 😊 Hogy tudok ide képet csatolni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En sem ertem miert kell bunkozni ilyenkor sokaknak jol esik a megerosites es esetleg hallani masok tapasztalatait. Plusz en sem mondtam el senkinek az elejen de nekem is ilyen szemkiesos tesztem volt ilyenkor csak jol esik ha mas is latja. Nem tudom miert kell itt pattogni ha nem erdekel a kep vagy nem szereti valaki az ilyen jellegu kerdeseket miert nem gorget tovabb? Nem kotelezo megnyitni :) aztan lehet lepontozni.

Amugy pozitiv kedves kerdezo,sok boldogsagot nektek!

2018. márc. 17. 00:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊
2018. márc. 17. 05:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Mostmár a vérvétel is bizonyította a várandósságomat. Annyira örülök 😊😊😊
2018. márc. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!