Clearblue teszt mennyire megbízható?
Pozitiv gratulalok! :)
En csak ezt a tesztet hasznalom 3. babat varom en meg negativ tesztet nem is lattam :)
35 hkm
Valami tenyleg latszik, de en azt javaslom, hogy 2-3 nap mulva tesztelj ujra. Regebben nagyon jo volt ez a teszt, amikor hasznaltam (kb 10 eve ket terhessegnel is, akkor ez volt a legmegbizhatobb), de mostanaban itt is, angol forumokon is nagyon sok ehhez hasonlo kepet latok. Sok esetben kiderul, hogy nincs baba es szellemcsikos a teszt, foleg idon kivul, de nehanyan azt irtak, hogy meg idon belul is.
Ennek ellenere en is ezt hasznaltam kb egy hete, mert nem volt masik itthon, a tiedtol erosebb csik lett, de a sok (pozitivnak latszo, de valojaban negativ) kep utan mar bem voltam benne biztos.
Ez az en kerdesem, ott is tobben irtak, hogy ok is jartak mar igy ezzel a teszttel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!