34 hetes vagyok ihatom a málnalevélteát, vagy várjak még 1-2 hetet?
Figyelt kérdés
2008. okt. 28. 16:21
2/5 anonim válasza:
A baba tüdeje kb a 36. hét végére érik be, tehát várj, mert ha neked gyorsan hat a tea, akkor nehogy baj legyen!!
3/5 anonim válasza:
Szerintem legalább egy hetet még várj. Én a 36. hétben vagyok és egy hete iszom, illetve akkor kezdtem a homeós bogyót is, de azért, mert a szülésznőm azt mondta, hogy korábban kezdjem el egy héttel, mint szokás. A babám nagy, illetve a terhességem is előrehaladott, engem valószínűleg elszámoltak, illetve korábban volt peteérésem.
Egyébként csak 35-36. héten szabad elkezdeni inni.
5/5 anonim válasza:
Úgy tudom én is, hogy betöltött 36. héttől lehet inni napi 1-2 csészével reggel vagy este. Szóval vagy reggel 1 csésze vagy este 1csésze vagy reggel és este 1 csésze.
Vagy a Caulophyllum ch5 homeopátiás gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!