Kismamakent ha pl nyaron leszek nagy pocakos szabad strandra mennem? Van egy 3eves kislanyom azert jo lenne elmenni vele. De a leegesen kivul mire vigyazzak?
Persze, hogy lehet. A természetes vizeket kell előnyben részesíteni (testvérem 3 nappal szülés előtt még a Dunában ázott), és ha kicsit is nyílik a méhszáj, akkor nagyon át kell gondolni. Persze természetes vízben 1-1 megmártózás akkor is belefér.
A has napoztatását kell elkerülni, a nagy meleg ugyanis alhasi vérbőséget okozhat és esetleg beindíthatja a szülést.
Én okt1-re vagyok kiírva. Doki azt mondta a teemészetes vizekbe nyugodtan mehetek (előtte azért megnézni a méhszájat) medencéket nem ajánlja, csak ha otthoni.
Persze forró vizeset egyáltalán nem szabad.
4 vagyok. Egy strandon klórozzák pl a vizet, plusz ki tudja mennyi vegyszert raknak még bele. Az sem túl jó. Plusz azért a strandon egy m2en mennyi ember fordul elő (bőrdarabkák, wc után altájon nem elégséges törlés, kézmosás hiánya, izzadtság) a Balaton pl nagyon tiszta, öntisztuló, nem kell sok vegyszer hozzá. Plusz ugye m2 re vetítve alig van benne ember, így ha valaki belepisil azonnal felhígul. Ezért ajánlják jobban.
Egyébként a tengerek is jók nem csak a tavak és folyók. :)
Persze, hogy a természetes a jobb! Gondolj bele, mekkora víztömegben fürdik az az embermennyiség, ami egy medencés strandon 2-3 betonkockába préselődik bele.
Bármi is kerül a vízbe, azonnal és sokkal jobban hígul.
Decemberben szültem, az egész nyarat végigúsztam a telkünk melletti tóban.
Strandokat viszont még nem terhesen is messzire elkerülöm. Utoljára kb. 7-8 éve voltam a mezőcsáti strandon, ahol egy masszív gombás fertőzést kaptam ajándékba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!