Az Utrogestan tényleg segít?
6+5nél véreztem ezért kórházba mentem, a babával minden rendben volt és kaptam 3x2 utrot.
Kb 5-6 nap múlva múlt el a barnázás is. 7+6nál voltam saját dokinál. Minden rendben volt akkor is. Azóta 1x2 kell hüvelyben alkalmaznom.
Most 10 hetes vagyok és azóta sincs vérzésem. Ugyan csak remélem, hogy minden rendben van, mert a 12. héten megyek majd csak uhra legközelebb.
Annyi hogy amíg én szájon át szedtem a 3x2t addig folyamatosan szédültem. Ezért is álltunk át a hüvelyi alkalmazásra, úgysem volt már barnázás és azóta nincs ilyen gondom.
Volt két missed abom. Következő terhességnél rögtön kaptam Utrogestant. Semmi gond nem volt, most egy éves a kisfiunk. :) Makk egészséges, ügyes, és nagyon szép. :)
Én hüvelytablettát kaptam, az is elég rendesen felerősítette a terhességi tüneteket.
Akkor segit, ha progeszteronhianyod van es amiatt volt a beverzes. Valoszinuleg tenyleg egy hematoma urul epp nalad, akkor szokott sotet lenni, azaz nem friss a ver.
Nekem pl nem segitett az utro, neztek progiszintet, egekben volt, ennek ellenere felirtak. Semmit nem valtoztatott a dolgokon. De a legtobb orvos nem nez progiszintet jelenleg, ha terhesseg alatt verzes van, akkor irjak a progipotlast ha kell, ha nem.
Szerintem nyugodj meg, ha az embrio rendben van es a verzes nem is friss, akkor nagy esellyel semmi bajotok nem lesz. Nekem 2-3 nap alatt kiurult a hematoma, amikor volt az egyik terhessegemnel (nekemma friss verzes is eros volt es lett meg hematoma is). Azutan nem volt ujabb verzesem, se mas gond a terhesseg alatt.
2es vagyok
Persze megírom, még két hét mire megyek. Nagyon nehéz kivárni.
Nekem sem néztek progit, csak adták az utrot. Bár nem tudták megmondani honnan jön a vér, hematomám nem volt, méhszájam zárt. Egy napig volt piros vérzésem, a többi csak barnázás.
Drukkolok neked is kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!