Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorsavra nektek mi vált be?

Gyomorsavra nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
Nekem a tej, keksz nem vált be. Olvastam a Salvus vizet, de az nekem valószínűleg nem jó, mert magas vérnyomásom van. Esetleg Rennie?
2018. márc. 7. 06:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amikor a négy szem Rennie-t savval együtt hánytam ki, háziorvoshoz fordultam, Ludeát kaptam, csodaszer!!!!
2018. márc. 7. 07:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Rennie, életmentő volt,végig kísért terhesség alatt.

Végére még rosszabb lett, egy kis pohár gyümölcslétől annyi sav feljött hogy borzasztóan mart, Rennie mindig kéznél volt.

2018. márc. 7. 09:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Kávéskanálnyi szódabikarbónát keverj fel kb 3cl vízben ezt gyorsan idd meg majd valamit rá kísérőként mert az íze szörnyű másképp.. Nekem csak ez az igazi .. A Rennie és társai kb annyit érnek ,hogy másnap reggel még a reggeli is kijön belőlem a sok sav miatt ..
2018. márc. 7. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
180ch diéta, amíg rendesen tartottam nyoma sem volt gyomorsavnak
2018. márc. 7. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzik de nekem a savanyúság segített. Egész terhesség alatt gyomorégésem volt...rengetegszer hánytam a savam miatt. Mire mindent kipróbáltam rájöttem hogy mikor savanyúságot eszek utána nincs savam.
2018. márc. 7. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:

A citromos vizes vagyok. 15. válaszolónak is a savanyúság jött be.

Szerintem az lehet a titka, hogy a plusz bevitt sav miatt úgy érzékeli a gyomor, hogy van bőven, leállhat a termeléssel.

A rennie, szódabika és társai pont hogy plusz termelésre készteti, azáltal hogy egy ideig leköti a savat (és akkor, addig úgy érzi az ember hogy jó, utána meg jön a "gyomorsav bosszúja").

de amúgy amikor egyáltalán nem eszem szénhidrátot, vagy nagyon odafigyelve és keveset, nekem is sokkal jobb a gyomrom.

2018. márc. 7. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Citromos viz es kovezzetek meg par korty kola nagy evesek utan es nem lesz savam. Nem ertem de bevalt :D
2018. márc. 9. 03:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon durva savam van.27hetes vagyok.Konkrétan mellkasi fájdalommal jár...olyan mint egy szívroham és ha eltudok aludni arra ébredek hogy marja a torkom...

Rennie-t eszem kilószám és citromos vizet iszom étkezés előtt.Nem mondhatnám hgy sokat segít,de vannak jobb napok.

Többen írták ezt a Ludeát...na kipróbálom :)

2018. márc. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!