Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja erős krémes folyásom...

6 napja erős krémes folyásom van. Péntekre nem várom, jelenthet babát? Annyi mindent olvasni.

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok, nem kioktatást.
2018. márc. 6. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Pontosan ezért nem kell olvasgatni inkább.

Akármit jelenthet. Lehet, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy nem. Lehet, hogy most ez pont így alakult és semmi köze a terhességhez, csak most ilyen folyásod van. Nekem is szokott több napig tartó krémes folyásom lenni. 8 éve voltam terhes. :)

Teljesen felesleges figyelgetni, mert csak feleslegesen elkezdik emberek (nem azt mondom hogy te) beleélni magukat a terhességbe, aztán meg csalódnak, amikor megjön nekik a vérzésük és kiderül, hogy mégsem terhesek.

Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj.

2018. márc. 6. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem, nekem nem volt ilyen tünetem terhesen.
2018. márc. 6. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Es 2 es ha neked nem volt akkor nem jelentheti? Nekem tortenetesen volt a meg nem erkezoenstruaciom elott. Es megis terhes voltam mar. Na bumm
2018. márc. 6. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as olvasd már el a kérdést mielött okoskodsz, "tapasztalatokat várok", saját tapasztalatomat írtam le.
2018. márc. 6. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen is, meg volt olyan is h száraz voltam... De egyszer sem volt baba.. Én az ilyen "tünetekre" már nem adok :)
2018. márc. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!