Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen görcsölés? Aggódnom...

11 hetesen görcsölés? Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
2 napja görcsölget a hasam.más panaszom nincs.ez bajt jelenthet?pénteken mennék dokihoz ezt mindenképp megemlítem neki.
2018. márc. 6. 14:38
 1/3 Dzseni88 válasza:

Szia.Nem akarlak megijeszteni,de jelezhet komoly bajt is igen!Ne vedd félvállról.Tapasztalat.Nekem az első babánál volt így,ugy voltam vele,hogy nem lehet már baj ilyenkor...11,5 hetesen elment,vetélés lett a vége...görcsölgetett par napra rá jött a vérzés.Inkább menj ügyeletre és legyen uh.Most már jobban figyeltem mindenre a másodiknál ami soká sikerült.Remélem nem lesz bajotok.😉😊Majd ird meg.

22+5hkm

2018. márc. 6. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Magnezium es pihenes. Egybol ne gondolj rosszra tobbet artasz a stresszel neki. Nekem is gorcsolt,es gorcsol is de nekem a dokim azt mondta hogy ameddig verzes nincs semmi baj. Elvegre no az a kicsi a hasadban :) Persze azert szolj az orvosodnak mindenkepp errol.
2018. márc. 6. 15:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy még dolgozom és munka közben lépcsöznöm is kell meg nincs megállás.meg sajnos 1 hete temettük el apósomat lehet egy kicsit több a stressz is.
2018. márc. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!