Ha a méhem nő, akkor él a magzat?
Ma voltam a dokimnál, aki nem UH-zik. 2,5 hete voltam UH-n és 1 hét múlva megyek. Viszont megvizsgált és azt mondta, hogy a terhességi kornak megfelelő méretű méhem. Akkor valószínüleg minden rendben, mert gondolom akkor nő a méh, ha a magzat is?
Elég körmönfont lett, de megmondom őszintén, hogy semmi tünetem nincsen és ezért agyalok ilyen hülyeségeken.
Nálam sajnos kb 6+4 nél elhalt embriók mellett is nőtt a méhem. 9. héten mentem uh-ra ott derült ki, hogy nem élnek. Látványosan nagyobb volt a méhem. Csak a picik voltak nagyon picik :(
Szerintem ez nem lehet gyakori, én tuti elmennék uh-ra valahova. Az én tapasztalatom után mikor újra terhes lettem 10. hétig minden héten mentem annyira bennem voltak a történtek. Szerencsére azóta már 7 hónapos a kisfiam :)
Nem megijeszteni akarlak, mert egyébként fogalmam sincs ez mennyire gyakori jelenség, csak nekem ez volt fura, hogy nőtt a méhem, pedig már nem éltek. Nekem az összes tünetem megszűnt. Elvileg, ha legalább egy tünet előfordul és a többi megszűnik az nem szokott gondot jelenteni. De pl a második terhességemkor nem sok terhestünetem volt, szóval erre sem alapoznék.
Minden jót, és nézz el sztk-ba egy uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!