Terhes lehetek?
Március 3-ára nem várom... Egy hete körülbelül nyomódik a jobb petefészkem, de a héten már ugyan így érzek a bal oldalt is... Mellé eléggé erős derék fájdalom társul...illetve sokszor vannak hőhullámaim és fehéres folyásom van (mint peteéréskor) -én volt peteérésem egyébként... Van valaki akinek hasonló tünetei voltak és baba lett belőle ? A mindjárt megjön érzést a hasam alján nem érzem...
Köszönöm
Nekem jellemző volt a fehéres folyás. Nem volt teljesen fehér, hanem inkább ködös. Fáradékony voltam, nagyon hülye álmaim voltak és a nem várt előtti esti szex után úgy bedagadt a puncim, hogy akkor már biztosan tudtam :D másnap reggel pozi is volt a teszt.
15hkm
:D aranyos a 15hetes kismama kommentár.
Nekem az volt, hogy egyszerűen éreztem h nem vagyok egyedül. Hangulat ingadozàsom volt.
Szilveszterkor kellett volna megjönni. Dec 22 teszteltem. Csak megérzésből. Halványan pozi lett. Ezt a tesztet egy hétig eldugtam, nehogy megtalálja a párom. 26.-án is csináltam, azt is eldugtam a párom elől. (24.-én ajándékozáskor még mondta is h azt hitte lesz teszt az ajándék között) 28.-csináltam mégegyet, azt már megmutattam, de azt mondta az negatív. :D
2.-án vettem digitális tesztet, mert vita volt a csikon.
De ott volt.
Tehát szimplán megérzésem volt. Meg fura volt h hangulat ingadozàsom.
Mensi előtt inkább könnyen felbosszantom magam. :D
12hkm
Nekem nem fájt semmim. A folyásomra már nem emlékszem. Főleg, mert nagyon-nagyon fáradt voltam és nem kívántam semmit, csak émelyegtem...
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!