Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy hete elvetéltem kb.5-6...

Egy hete elvetéltem kb.5-6 hetesen. De még mindig jönnek belőlem darabok. Normális ez?

Figyelt kérdés
Csak holnap tudok visszamenni a dokihoz.
2010. jún. 8. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
reméljük holnapig nem lesz semmi baj nagyon sajnálom de ne add fel nagyon vigyázz magadra sajnos nem tudom hogy ilyenkor milyen a vérzés de próbálj piheni holnap már a dokinál többet fognak mondani
2010. jún. 8. 18:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. jún. 8. 20:16
 3/20 anonim ***** válasza:
De volt műtét is? Szerintem nem jó, de persze nem vagyok orvos.
2010. jún. 8. 21:11
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem volt.Bementem ügyeletre,hogy terhes vagyok,de vérzek.Megvizsgált,azt mondta nem lát semmit,ha elmúlik a vérzés menjek vissza.De nem múlik el,azért gondoltam,hogy visszamegyek egy másikhoz.
2010. jún. 8. 21:16
 5/20 anonim ***** válasza:

2. vagyok, nagyon sajnálom, ami veletek történt! Nekem annak idején műtét is volt és azután sem jó, ha darabos, azt mondták.

Szerintem 1 hét után már nem kellene. De folyamatosan ilyen? Nekem műtét után pár nappal volt, de csak egy nagy zuhi, ami darabos volt, gondolom, hogy feküdtem és azért nem jött ki, csak amikor felkeltem.

2010. jún. 8. 21:28
 6/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy veled is történt ilyen szörnyűség.Nekem csütörtökön kezdődött,akkor elég nagy darabok jöttek ki.A legnagyobb kb.5x5cm es valami volt.Most már a sima vér több,de pici alvadt darabok még jönnek.De ma megint egy kisujjnyi darab jött.
2010. jún. 8. 21:32
 7/20 anonim ***** válasza:

Újra én. 5x5? Az óriási szerintem, én már idegbajt kaptam volna. Ha holnap nem is mész el dokihoz, én a hétvége előtt elmennék, ha nem "javul".

Egyébként azóta van egy gyönyörű 4 hós kisfiunk, szóval fel a fejjel!

2010. jún. 8. 21:40
 8/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kicsihez!

Hát hidd el az idegbaj nálam is megvolt,azért is mentem még aznap dokihoz,de hazaküldött,hogy ő nem lát semmit.De kérdem én,ha nincs ott semmi,miért lett pozi a teszt,és miért jön belőlem ennyi cucc.Annyira félek attól,hogy felületesen vizsgált meg,és baj lesz.:(

2010. jún. 8. 21:44
 9/20 anonim ***** válasza:

Újra én. Sajnos itt több ilyen esetet lehet olvasni, hogy nem foglalkoznak az ilyen bajba került nőkkel az orvosok, volt aki ügyeletre ment be és hazaküldték. Nem tudom miért nem veszik komolyan az ilyen korai terhességeket.

Felént a műtétet szokták javasolni, akkor biztos kitisztul a méh, mert ha nem, az akár a következő terhességet is megakadályozhatja.

Nincs magán dokid? Sajnos fizetni kell, így azok általában lelkiismeretesek, én azt mondtam, hogy inkább fizetek érte, csak nyugodt legyek a terhességmet illetőleg. Nagyon rendes volt a dokim, sajnos egyébként 2x kórházban is voltam, de szabadnapján azonnal jött be, hogy felvegyenek az osztályra, nagyon rendes és segítőkész volt mind a 9 hónap alatt.

2010. jún. 8. 21:52
 10/20 A kérdező kommentje:

Az ügyeleten hozzám vágta a doki,hogy hívjon altató orvost,kikaparjon?Tőlem kérdezte!Honnan tudnám...:(

Van/volt magánorvosom,csak szülésnél csalódtam benne.Most szeretnék váltani.

2010. jún. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!