Dr. Busznyák Csaba, győri szülész-nőgyógyászról vélemény?
Győrben olyan nőgyógyászhoz jártam, aki már nem vezet szüléseket, 1 hete pozitívat teszteltem és szeretnék már olyan megbízható nőgyógyászhoz menni akinél esetleg szülhetnék is. Aki ismeri a doktor úrat és van személyes tapasztalata vele kapcsolatban az leírná a véleményét? Van magánrendelése is? Árban mennyi amit vizsgálatoknál kb. elkér?
Előre is köszönöm ha leírod a véleményed,tapasztalatodat! 😊
Szia!
Busznyák doktor sajnos már nem vállal szülést,csak gondozást.Hozzá járok amúgy,nagyon rendes és figyelmes.
Nagyon jó doki, de tényleg nem vállal szülést.
Én Maár Róbert dokihoz jártam végig,nála is szültem,nagyon jó doki, és nem lehúzós.
Elején 8-10 ezret kért, ultrahangot én kyncsbe csináltattam mindig, ha votl rákszűrés az 12 volt vizsgálattal, de én heti szinten jártam hozzá méhszájseb miatt és mindig a kórházba hívott ingyenesen.
Végén meg már ott is maradtunk, mindig ott találkoztunk, így csak az elején fizettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!