Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? A barátommal...

Lehetek terhes? A barátommal aktív szexuális életet élünk, óvszerrel védekezünk eddig probléma nem történt.

Figyelt kérdés
Kicsit aggódok, mivel 4napot késik a mensim, sosem volt rendszeres, de most félek kicsit. Ő nyugtat, hogy problema nem történhetett. Kb már lassan benne vagyok egy baloldali kisebb tüdőgyulladásban, és influenzát is elkaptam. Antibiotikumot mától kell szednem.Babat nem szeretnénk, még nem jött el az az idő. Kellemesen idegeskedek:/ Ötlet?

2018. febr. 21. 09:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Már vettél tesztet? Van eredmény?
2018. febr. 24. 00:09
 12/15 A kérdező kommentje:
vettem tesztet es negatív lett.
2018. febr. 24. 08:14
 13/15 A kérdező kommentje:
nemtudom igy mitol keshet sajna. nagyon fel vagyok fazva, irotózatosan faj ha pisilek. vizeletvizsgalaton már voltam, ott is mondtak hogy eleg rendesen felfáztam. talan ettol késhet?
2018. febr. 24. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettől is késhet igen.
2018. febr. 26. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:
tobb mint 9napja kesik es mostmár tenyleg nagyon frusztrál. sosem volt rendszeres volt mikor 3honapot is kihgyott(szuz voltam). akkor nőgyógyász nem talalt semmi problémát. most viszont hogy figyelem napra pontosan igy feltunik a dolog. eddig nem igazan tartottam ennyire szamon.. lehet hogy idegessegem miatt is kesik. lehet felkeresem a dokit
2018. febr. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!