Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Párommal belekezdtünk a szexuális életbe (18-18) és még teljesen soha nem tette be, szóval még elméletben a szűzhártya is meg kell hogy legyen. Nemhatolt mélyre egyáltalán, inkább csak "kívül" kényeztetett.

Sose "ment" belém, de olvastam hogy a megszakításosból is adódhat terhesség

az én esetemben szerintetek ilyen körülmények között mekkora az esélye?

Kérlek hagyjatok az olyannal, hogy ha tudatlanok vagytok minek csináljátok meg védekezzetek stb...

Innentől csak gumival csinálunk mindent.

2018. febr. 20. 19:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ.

Nemertem miert mindenki ellesegeskedve valaszol ilyen temakba. Mikor nem azt irtam ki hogy legyszi mondjatok el hogy hülyék vagyunk.

Ilyen tipusu valaszokra gondoltam amugy:

Mivel ez megszakitasos x%kal kisebb az eselye

Mivel megszakitasosbol is lightosabb még x%kal kisebb az esélye

Tisztaba vagyok vele hogy minden vedekezes nelkulinel 50-50

Csak azert ugy atlagba kerdeztem.

2018. febr. 20. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Tanulj egy kis valószínűségszámítást!

A valószínűség nem azt határozza meg, hogy TE terhes leszel vagy sem! Ez tévedés.

Így tényleg 50-50% lenne.

A valószínűség csak arra válasz, hogy bizonyos esémény sok ismétlése után mekkora %-ban történt az adott kimenet.

Jóslásra felhasználhatod persze, de annyira sok a változó és a körülmény, hogy a fene tudja egyébként.

Értelme nincs pontos %-ot mondani, mert nem tudjuk.

Egyébként meg van egy időszak amikor szinte kizárt hogy teherbe ess, még ha az agyadig lőtte is fel az apatejes űrhajót. Ha akkor kamatyoltatok akkor szinte kizárhatjuk.

2018. febr. 20. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, szinte biztos, hogy nem vagy terhes. Itt akik írtak, csak rád akartak ijeszteni, nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe ess ennyitől. Ha szeretnétek szexelni, akkor ne csak így hülyéskedjetek egymással, mert ennek sok értelme nincs is. :) A védekezést beszéljétek meg, nyilván nem vagytok már gyerekek, biztos tudjátok a lehetőségeket és akkor nem kell aggódnod a menstruáció megjöveteléig. Hidd el, hogy nagyon sok mindennek kell egyszerre jól működnie, hogy azonnal teherbe ess. :)
2018. febr. 21. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:

50% az esélye: vagy igen, vagy nem.

Nekünk 3 évig bevált a megszakításos védekezés, most meg babát várok. Szóval lehetsz terhes, igen.

2018. febr. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!