Pesterzsébeten Dr. Horváth Miklós milyen orvos?
Szia. Nekem nincs jó tapasztalatom. Öreg és fura. Amikor terhes lettem és elkezdtem vérezni közölte hogy a 3+tesztet csak produkálta a szervezetem, a 14mm-es nykh menzi előtti és biztos csak késői menstruációm van. Hát akkor mentem be az ambulanciára ahol rögtön felvettek, bent feküdtem 3 napot a Nőgyógyászati Klinikán vetéléssel, a méhenkívülit kizárták...stb. Szóval ez az én tapasztalatom. Azóta sem voltam nála és soha nem is fogok!
De biztos van akinek bevált.
Milyen tapasztalatod volt eddig?
Előző válaszoló
Mindenképp válts dokit! Legalább is én ezt javaslom! Amint írtam, talán elkerülhető lett volna a vetélésem ha egy kicsit odafigyel rám és nem mond hülyeséget!
Előző válaszoló(k).
Történt:1982 dec.14.én.A Doki bepiálva,feleségem a szülőágyon,nővérke próbálja magáhoztéríteni,de nem megy,nővérke telefonál Dr Cséplinek,válasz soká ér be mert messze van a Délpestitől.Doki felkel odamegy a nejemhez,Két bordatörés közepette kinyomja a gyerekemet a nejemből!!!A,késöbbiek:gyerekemet eklampsiás rohamokkal kezelik 4.éves koráig,hirtelen lebénul az eggyik oldala!!
Eredmény tyúktojás nagyságú heangióma a szűrke állományában!!!további:Agymütét!Kérdés attól aki műtötte,Válasz Szülésnél kaphatott egy kissebb agyvérzést,amiből ez kialakult!!Azóta Szellemi fogyatékos,Bal oldala lemaradt a fejlődésben.Halmozottan sérűlt!100%-os rokkant!Epilepsiás! Rajta kívül 4 lányom van,mindegyik más orvosnál született,egészségesek!De erre ráment a lakásunk,A házasságom és a családom,Ja meg az életem és az elmém!!!Most utoljára A gyámügyi hivatal a délpesti pszihiátriáról Eldugta egy Csákánydoroszlói fogyatékosok otthonába a tudomásom nélkül.Kérdésemre hogy hól van?nem voltak hajlandóak Közölni!!!Tisztelettel virgo0909@ freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!