Lehet bármiből következtetni a baba nemére?
Tünetek, has merre növekszik, előre, vagy szélességre, kívánás ételekre , ciklus napjai és együttlét összefüggései, női megérzések?
Ilyenekre gondolok.
7 hetes km
Nem hiszem, de az amerikaiak esküsznek a vizelet ph-ra. E szerint ha kislány, inkább savas; ha lúgos, akkor kisfiú. Ők előszeretettel alkalmazzák ezt jóslásra, és elvileg nagy százalékban be is jön.
Ezt én csak cáfolni tudom, mert tegnapi vizeletvizsgálatom eredménye szerint 7,5 a ph-m, ami szerint kisfiúnak kéne lennie; de biztosra tudjuk már, hogy kislányunk lesz.
6: a hasam miatt nekem is mindig azt mondták, hogy fiú. Egy öreglány neki is állt vitatkozni velem, hogy az ultrahangon benézték, tuti fiú, majd nézzem csak meg, ha megszületik. Megnéztem. Lány :D
Nem lehet következtetni sajnos.
Kislányomnál rögtön éreztem hogy lány. Csak a lányok etetnek a mamával reggel 6-kor tábla boci csokit. Kívántam vele a csokit kakaóval, az epret, a túrógombócot, és a halat. Az első perctől az utolsóig. Plusz a szőrzetem kiritkult, ha jól tudom, egy idő után már a magzatnál is van némi hormontermelés. És éreztem, hogy lány, szinte tudtam, mire a 18 hetes UH igazolta is ezt. Most a tesóval csípős pirosarany, ecetes almapaprika, sült kolbász, frissen facsart narancslé, sós kifli, ezeket eszem állandóan. Még a bablevesbe is megy az erős pista. :) Szerintem öcsi lesz.
Megírom majd mindenképp.
Semmi osszefugges, megnyugtatlak.
En a fiamnal es a lanyaimnal ugyanugy kivantam az edesseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!