Hány nap menzesz késés után teszteltetek? Es mi lett az eredmény?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 11:19
11/16 anonim válasza:
Sosem volt teljesen pontos, de amint próbálkozni kezdtünk, még jobban meghülyült a ciklusom, mindig volt valami, hol késett, hol hamarabb volt, hol kevés, hol több, hol elkaptam valamit... És több hónap is volt, amikor szex közben meg voltam róla győződve, hogy ha ettől se, akkor semmitől, vagy mindenféle hasszurkáim meg hányingerem meg cicifájásaim és hasonlóim voltak, amik pedig addig esküszöm-sose :) Az első gyerek végül a 3., a másik a 8. hónapban sikerült. Az elsőnél emlékszem, volt a 2. hónapban 2-3 nap késés, de mire megvettem a tesztet, pont megjött. Rákövetkező hónapban azt hittem, most is csak késik, vártam, aztán mikor gyanús lett, hogy 4 napja betéttel flangálok, de semmi, teszteltem leugrós pozitívat. A második gyerek előtt egyszer teszteltem, amikor két hétig véreztem és megijedtem, de negatív volt és a nőgyógyász is valami "későn kipukkadt ciszta lehetett"-nek könyvelte el. Rákövetkező, magamat extra selejtesnek hitt hónapban szintén azt hittem már 3-4 napja, hogy megjön, és amikor pont ezért hamarabb hazamentem valami banzájról, mert görcsöltem, akkor a vécén ülve lettem gyanús magamnak - aztán az első teszt extra-nagyon halvány lett, másnap reggelig agyalhattam, hogy csak képzelem-e. :) Szóval ennyit a megérzéseimről :))
12/16 anonim válasza:
3 nap késés után teszteltem, szép erős pozitív volt. Amúgy azt hittem meg fog jönni csak késik kicsit azért nem teszteltem. Nagyon remélem, hogy velünk is marad. :)
Sok sikert Neked is kérdező, remélem hamar sikerül a baba! :)
13/16 anonim válasza:
A nem várt előtti nap teszteltem, de nem volt egyértelmű, inkább szellemcsíkosnak könyveltem el. Másnap reggel másfajta teszttel pedig egyforma erős lett a két csík.
Furcsa, de én is megéreztem. Pár nappal előtte tésztát főztem, jó nehéz volt a fazék tele vízzel, tésztával és jött egy ilyen belső érzés, hogy ne emeljem meg, mert nem szabad. Előtte évekig próbálkoztunk és sose volt ilyen, szóval nem csak "túlféltettem" magam. Mindig mindent megcsinàltam.
14/16 anonim válasza:
4 nappal nemvart előtt. Első baba meg este cicizett és borzalmasan érzékeny lett a cicim... másnap erős pozi lett 3 teszt is:)
15/16 anonim válasza:
1 nap késés után és pozi :) fura volt mert nem volt menzeszre utaló jel, ezért is csináltam tesztet :)
16/16 anonim válasza:
Én 6 nappal a nem várt időpontja után teszteltem. Azért vártam ennyit, mert pontosan azon a napon, amikor még kellett volna jönnie, kicsit barnáztam, aztán pár nap múlva ez is elmúlt. Azonnal gyönyörűen kirajzolódott a két csík, nem is kellett 3 percnek eltelnie. Most vagyok 7+1 napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!