Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amnion szalag miatt küldtek...

Amnion szalag miatt küldtek már itt valakit Debrecenbe?

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, engem nem küldtek ugyan sehová, de volt ilyenem, kettő is.

Csak megnyugtatni szerettelek volna, hogy teljesen egészséges kislányom született, nekem egyik orvos se pánikolt miatta (kettő nézte), illetve szonográfus sem (szintén kettő látta). Elvileg akkor okozHAT gondot, ha nagyon korai szakaszban már jelen van, és nagyon rossz helyen. De ha a baba nagyobb már, és rendben van, akkor nincs jelentősége. Nekem annyi lett belőle, hogy a kislányom elkezdett befordulni a 30. hét körül, aztán valamiért visszafordult farfekvésbe. Esélyes, hogy a szalagok miatt, mert pont ott voltak, amerre haladt a fejével, bal oldalon alul a méhemben. De ugye ez is csak feltételezés.

Hány hetes vagy?

2018. febr. 9. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
16 hétnél járok. Harántfekvéses a baba, pont felette húzódik a szalag. A szonográfus szerint nem lesz probléma mert elég vastag lett a szalag ő javasolta a heti ultrahangos megfigyelést de az orvosom szeretne Debrecenbe küldeni emiatt.
2018. febr. 9. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem már előbb, 12 hetesen látszott, és meg is volt végig. Vagyis az utolsó UH-n nem látszott már, akkor már alig volt hely. Az enyémek is elég vaskosak voltak.

Nekem azt mondták, hogy akkor lehet gond, ha az első hetekben már ott van a szalag, és a babának pont útban van, ebben az esetben ugyanis akadályozhatja a végtagok kifejlődését például. De ha már megvan keze-lába, minden oké, akkor már elvileg nem probléma. Engem nem is UH-ztak gyakrabban, bár őszintén szólva nyugodtabb lettem volna, ha sűrűbben ránézünk, de nem volt gond.

Mivel a te babád is elég nagy már, szerintem nem lesz gond :)

2018. febr. 9. 21:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit nyugodtabb lettem :) de azért biztos hogy a heti 1 ultrahangot nemhagyjuk ki :) legalább látom biztos rendben van a picilányka :) köszi mégegyszer
2018. febr. 9. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt és nem volt semmi gond, ma már 10 éves nagylány! :D

36 hkm

2018. febr. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!