Tudnátok tanácsot adni? Szerintetek ez kóros?
Canesten Uno-t használtam hétfőn. Tegnaptól pedig Lactofeel-t kezdtem el használni hüvelyi ph helyreállítására.
Kezdetben csak hüvelyi égő érzésem volt. Mára viszont nagy mennyiségű, tejszerű folyásom lett, mely nem szagos, minimális diszkomfort érzetem van szemérem tájékon.
Sosem használtam még Lactofeel-t, és nem is vagyok vele elégedett: ahogy nyomtam fel, nekem úgy tűnt, hogy egyből jött is ki az egész. Ennek ellenére reggel a wc-n nagy mennyiségű, híg fehér folyás jött vissza. Ez normális a Lactofeel használatánál?
3 napja látott orvos. Csináljam végig a kezelést ennek ellenére? Vagy hívjam fel? Eddig legalább folyásom nem volt. Most már az is van, de nem tudom, hogy ez a hüvelyi készítményektől van-e...
Nagyon aggódom, mert már volt középidős vetélésem. Akkor az első gyanús jel a sok fehér folyás volt, ami panaszt nem okozott. Mit gondoltok, normális amit tapasztaltam a fentiek mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!