Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma többet fáj az alhasam ez...

Ma többet fáj az alhasam ez normális?

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. Már uh-val bizonyított a terhesség. Márciusban volt egy vetélésem, most meg az uh-n van szikhólyag, dobog is a szíve, viszont a petezsák szabálytalan. Utrogestan hüvely kapszulát írtak fel, amit szedek is múlthét szerda óta Eddig is voltak alhasi fájdalmak, de ma több van mint eddig volt. Normális ez? Köszönöm nyugtató válaszaitokat:-)
2008. okt. 27. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is utrogestant kaptam. Nekem is mindig fájt a pocim. Még mindig ( persze csak enyhén és ritkán), pedig már 31 hetes vagyok. Ne aggódj, ha a baba egészséges, akkor ezzel a gyógyszerrel biztosan megmarad.
2008. okt. 27. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 2 vetélés miatt kaptam az Utrogestant.Nekem is sokat fájt az első trimeszterben a hasam és a derekam,főleg ha sokat álltam vagy túlhajtottam magam.Ilyenkor a folyadék,Magne B6 és a pihenés segített.A terh. alaltt ált. akkor fájt a gyakran a hasam,amikor egyébként megjött volna.
2008. okt. 27. 11:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kismamák:-) Köszönöm a gyors válaszaitokat. Szerencsére nekem sem erősek a fájdalmak, de azért érezhetőek.

Boldog babavárást Nektek!:-)

2008. okt. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!