Ki tapasztalt rekeszizom húzódást terhesség alatt?
Figyelt kérdés
A 21. hetemben járok. Néhány napja nagyon kellemetlen rekeszizom feszülést, húzódást tapasztalok. Olvastam, hogy a növekvő méh hatást gyakorol a rekeszizomra, és nyomja felfelé. Ez a húzó, feszítő fájdalom nagyon megnehezíti a mindennapjaimat. Vajon meddig fog tartani? Van- e olyan izomlazító krém, amit terhesen is lehet használni? Voltaren van itthon, de sajnos olvastam a betegtájékoztatóban, hogy azt nem lehet.2018. febr. 3. 15:05
1/1 anonim válasza:
Nekem pont ma volt ilyen,legalább is én úgy gondolom a leírás alapján.A melleim alatt érzem és olyan mintha izomláz vagy húzódás lenne.Megnyomogattam,mert még soha nem éreztem ilyesmit.Hát nem volt kellemes.Bevettem magnéziumot,most nem érzem szerencsére.Próbáld ki,hátha!
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!