Szerintetek milyenek ezek az értékek? Ti hogy álltok a 32. héten?
Nem értem a számaimat, ha beírom a kalkulátorba mindegyik más hetet mutat. Szerintetek van valami gond? Ti mit mondanátok mikor fogok szülni ilyen értékekkel? Március 10-re vagyok kiírva, szerintetek nincs későn az egy kicsit?
32. hét, január 18
BPD: 84,7 mm
HC: 303 mm
AC: 208 mm
FL: 63,9 mm
CL: 786 mm
Becsült súly: 2033 g
Mivel egyeni utembe fejlodnek es van amelyik baba ducibb/vekonyabb. Hosszabb/rövidebb így aztán a kalkulátor nem is fogja ugyanazt kiirni.
A HC azt hiszem a haskörfogat,az nalatok picit talan nagyobb. De a baba is jo nagy szval nembaj.:)
Nekem a HC 270
Ac 266 volt 32+4hetesen
Ha március 10-re vagy kißirva akkor +-2 hét amikor szülsz.
Lehet 2 héttel elöbb, lehet 3 napppal elöbb, lehet pontosan(3 % a szüléseknek van közvetlen a kiírt napon), vagy akár 2 héttel késöbb is normális...
És becsult suly 1800gr kereken.
33+5hkm
1#
teljesen normális, hogy eltérnek a testrészek méretei hetekre lebontva. 2 hét +- fér bele. Nálunk a pocakja 2 héttel nagyobb volt, a feje 1 héttel kisebb a combcsontja meg pont jó.
Egy biztos, a jelen állás szerint esélyes egy 4 kiló feletti baba :D
Jó egészséget és ne aggódj minden rendben :D
Nekem anno a 30. héten voltak majdnem ugyan ilyen értékek.
41+2-re szültem, 3850g volt a baba (a lepény jól működött, nem fogyott odabent). Szóval bármi lehet még, nem feltétlenül jön hamarabb vagy lesz hatalmas a baba. :) Kitartást, könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!