Utolsó trimeszterben lévő kismamák, hogy bírjátok a napokat?
Nekem sincs nagy hasam, de 2-3 hete mar estere faj a hátam, derekam és sok a savam. Neha gorcsolgetek meg nyilalgat az alhasam. Nekem első baba, szval tudok sokat pihenni!
Konnyu szülést kívánok!:)
34hkm
31 hetes vagyok, van egy 6 éves fiam és mellette még dolgozok, fizikai munkát, igaz, ez a hetem az utolsó.
Gyakran kemény a hasam, de muszáj bírni, ha meg elhagynám magam és egész nap csak feküdnék, fizikailag is legyengülnék, szóval nem panaszkodom.
Hétvégente amikor csak tehetjük kimegyünk sétálni az erdőbe, remélem szülés után is hamar fitt leszek, mint az elsőnél.
Kedves kérdező!
Nálam pont ugyanez van mint nalad. Annyi kulonbseggel hogy elso baba, igy tudok pihenni .
32hkm
Penteken leszek 32 hetes, nalam valtozo. Egyik nap nagytakaritok, tervezgetek, rendezgetek etc. masko (pl ma) meg hulla faradt vagyok es aludtam is delutan 2 orat.
Probalom kihasznalni a napokat amikor tobb az energiam, jovohettol mar szeretnem elkezdeni kimosni/vasalni a babaruhakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!