3 pozitív teszt igazolja, hogy terhes vagyok. Kb.2 hetes lehetek. Az egyik barátom azt mondta, ne menjek egyből nőgyógyihoz, ne piszkáljon meg, hadd tudjon megtapadni. Ez igaz?
2 hetes terhességet még nem fog látni a doki! Szerintem még bőven van időd dokihoz menni!Ezt úgy értem, hogy bőven, hopgy álatlában 5-6 hetesen szoktak menni a kismamák mert akkor már látszik a petezsák, jobb esetben az embrió, és van akinél ilyenkor már szívhang is van! Légy türelemmel és vigyázz magadra! A mindjárt megjön érzés pedig teljesen normális, de ha vérezni kezdenél vagy erősődnének a görcseid akkor viszont orvos! Gratulálokl és jó egészséget!
34 hetes kismama
Így van, a mindjárt megjön érzés teljesen normális. És igaza van az előttem szólónak, akkor érdemes menni, ha az utolsó mensi óta eltelt 5-6 hét. Előtte nem érdemes, mert nem lát semmit, visszarendel későbbi időpontban.
Jó egészséget!
szia! ha okt. 22-én maradt ki akkor már majnem 5 hetes terhes vagy. az utolsó menstruációtól számolják!
még várj 2 hetet és akkor menj dokihoz. egyébként gratulálok!
9 hetes kismami
Ha már kimaradt ráadásul okt22-én akkor nem két hetes hanem kb 5 hetes terhes vagy, mert mindig az utolsó menszitől számolják! Szerintem várj még 1-2 hetet és utána menj dokihoz! Most is elmehetsz ha gondolod lehet hogy már látszódik a petezsák, de az is lehet, hogy még csak annyi látszik, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Minden esetre gratulálok és vigyázz magadra!
34 hetes kismama(1. és 2. válaszoló)
Szia!
Én csak 7-8 hetesen mennék, addig csak úgyis a terhesség meglétét tudja a doki megállapítani, de nem történik semmi. Ha szívhang sincs, akkor szintén vissza fog hívni és akkor csak addig aggódsz. Viszont ha később mész picit, akkor már jelentkezhetsz a védőnőnél is, kapsz terhesgondozási könyvet. Addig vigyázz magadra, ha vérzel, görcsölsz irány az ügyelet. Gratulálok!
Biztos, hogy babás vagy és a tüneteid is ezt támasztják alá, mindegyik teljesen normális. :) úgyhogy gratulálok!
Először dokihoz pedig 2 hetes mensis késénél van értelme menni.
Szia! A leírt tünetek normálisak! Én a kimaradt vérzés után a harmadik héten mentem el az első uh-ra (nehéz volt eddig várni), de lényeg, hogy ott volt a petezsákban az embrió és dobogott a kis szíve:-)
Gratuálok, boldog babavárást:-)
7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!