Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 pozitív teszt igazolja,...

3 pozitív teszt igazolja, hogy terhes vagyok. Kb.2 hetes lehetek. Az egyik barátom azt mondta, ne menjek egyből nőgyógyihoz, ne piszkáljon meg, hadd tudjon megtapadni. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Vagy mikor kell elmenni orvoshoz először? Valamintaz alhasi szurkálás, görcsölgetés, olyan érzés, hogy mindjárt megjön, normális-e? Nem mindig van, de mindennap jelentkezik töbször.
2008. okt. 27. 08:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

2 hetes terhességet még nem fog látni a doki! Szerintem még bőven van időd dokihoz menni!Ezt úgy értem, hogy bőven, hopgy álatlában 5-6 hetesen szoktak menni a kismamák mert akkor már látszik a petezsák, jobb esetben az embrió, és van akinél ilyenkor már szívhang is van! Légy türelemmel és vigyázz magadra! A mindjárt megjön érzés pedig teljesen normális, de ha vérezni kezdenél vagy erősődnének a görcseid akkor viszont orvos! Gratulálokl és jó egészséget!

34 hetes kismama

2008. okt. 27. 08:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kéne megjönnie?
2008. okt. 27. 08:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hogy két hetes nincs. A terhességet az utolsó mensi első napjától kell számolni. Ha a meg nem jött mensi óta telt el két hét akkor már hat hetes vagy nyugodtan elmehetsz orvoshoz.
2008. okt. 27. 08:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Október 22.-én maradt ki. Köszi a válaszokat.:)
2008. okt. 27. 08:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a mindjárt megjön érzés teljesen normális. És igaza van az előttem szólónak, akkor érdemes menni, ha az utolsó mensi óta eltelt 5-6 hét. Előtte nem érdemes, mert nem lát semmit, visszarendel későbbi időpontban.

Jó egészséget!

2008. okt. 27. 08:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szia! ha okt. 22-én maradt ki akkor már majnem 5 hetes terhes vagy. az utolsó menstruációtól számolják!

még várj 2 hetet és akkor menj dokihoz. egyébként gratulálok!

9 hetes kismami

2008. okt. 27. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már kimaradt ráadásul okt22-én akkor nem két hetes hanem kb 5 hetes terhes vagy, mert mindig az utolsó menszitől számolják! Szerintem várj még 1-2 hetet és utána menj dokihoz! Most is elmehetsz ha gondolod lehet hogy már látszódik a petezsák, de az is lehet, hogy még csak annyi látszik, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Minden esetre gratulálok és vigyázz magadra!

34 hetes kismama(1. és 2. válaszoló)

2008. okt. 27. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én csak 7-8 hetesen mennék, addig csak úgyis a terhesség meglétét tudja a doki megállapítani, de nem történik semmi. Ha szívhang sincs, akkor szintén vissza fog hívni és akkor csak addig aggódsz. Viszont ha később mész picit, akkor már jelentkezhetsz a védőnőnél is, kapsz terhesgondozási könyvet. Addig vigyázz magadra, ha vérzel, görcsölsz irány az ügyelet. Gratulálok!

2008. okt. 27. 08:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy babás vagy és a tüneteid is ezt támasztják alá, mindegyik teljesen normális. :) úgyhogy gratulálok!

Először dokihoz pedig 2 hetes mensis késénél van értelme menni.

2008. okt. 27. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! A leírt tünetek normálisak! Én a kimaradt vérzés után a harmadik héten mentem el az első uh-ra (nehéz volt eddig várni), de lényeg, hogy ott volt a petezsákban az embrió és dobogott a kis szíve:-)

Gratuálok, boldog babavárást:-)

7 hetes kismama

2008. okt. 27. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!