Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rózsaszínű folyásom volt...

Rózsaszínű folyásom volt reggel de csak papíron látszott. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Naptár szerint 5 hetes terhes vagyok, már 2 hete szedek duphastont, magnéziumot és vitamint. Kicsit szurkált a hasam a rózsaszínes után de mostanra elmúlt. Amit észre vettem hogy már nem puffadok és nincs úgy étvágyam sem mint 1 hete,viszont émelygek reggelente. 2 hete a doki hasi uh-n keresztül látott egy 5 mm-es petezsákot. Félek hogy mi volt ez a folyás. 1 éve volt egy vetélésem. Szerintetek? Dokihoz csak holnap délután tudok menni de addig megőrülök :(
2018. jan. 29. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Akkor hívd fel ahelyett hogy Dr. Gyakorin kérdezgeted a szakértőket...
2018. jan. 29. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Most mennj dokihoz. Mondjuk valami nem stimmel, mert ha 5 hetes vagy 2 hete nem láthatott petezsákot.
2018. jan. 29. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
5 hetesen még semmi sem látszik. 3 hetesen kaptál Duphastont? Akkor még ki sem maradt a vérzésed, így 3 hetes terhesség nincs. Szóval nem is tudtad, hogy terhes vagy. Amúgy ha vérzés van, akkor orvos.
2018. jan. 29. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Menjél dokihoz most (kórházba is fogadnak).

Nekem az egyiknél vérzés volt, emelte a doki a gyógyszert,még olyan 1 hétig hébe hóba pecsételés stb volt.

A másodiknál csak egyszeri vérzés volt, ott is emelve lett a gyógyszer adag.

Amúgy vérzés okát nem látták egyiknél se. (ezeket megelőzve volt egy vetélésem a 8. héten,így örök aggodalom volt mindig,hogy mikor lesz vér megint...aztán amikor volt akkor pillanatok alatt a kórházba voltam teljes pánikba)

2018. jan. 29. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Kórház. Nekem vetélés volt mert nem tudtam hogy gáz, és csak másnap mentem be, amikorra már vérzéssé fajult.
2018. jan. 29. 12:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, dokihoz csak holnap tudok menni. Beszéltem vele és azt mondta hogy ha a duphastont mellett el akar menni a baba ő akkor sem tud semmit csinálni és hiába mennék most azonnal, megállítani akkor sem tudják. Mivel a mensi előtt lett 2 pozi tesztem én már akkor elkezdtem szedni(orvos javaslatára) a duphastont, magnéziumot és trimeszter 1 nevű vitamint. Amikor 1 évvel ezelőtt elvetéltem, mensi késése után 2 nappal mentem dokihoz, felirat az utrogestant és 3 nap múlva elöntött a vér. Most viszont nagyon halvány rózsaszínű folyásom volt ami 2 óra múlva már csak barnás volt és azóta el is múlt. Nyilván van oka, de szerintem igaza van a dokinak, ha el akar menni akkor el is fog, akármit ír is fel. Van egy 3 éves lányom és nála is ahogy pozi lett a teszt már kezdtük is a duphastont,viszont vele is volt ugyanilyen és mellette még nagyon sok görcs is. Öt is korán lehetett látni az uh-n. 5 hetesen 4 mm volt!
2018. jan. 29. 14:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Jah bocsi 18.-an voltam uh akkor látta a petezsákot.
2018. jan. 29. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
5. vagyok, ez sajnos igaz, gyógyszeren kívül mást ő sem tud tenni. Minden jót!! Remélem megmarad!
2018. jan. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!