Mikor essek teherbe?
#9 :)
Úgy látom, ma nagyon nehéz a szövegértelmezés, de segítek :)
Tehát: HA (ismétlem, úgy 5-ik alkalommal... HA) április elején tegyük fel, hogy megfogan egy baba. Tegyük fel, hogy éppen április 2-án, mert állítólag az a legjobb időpont ugyebár... :)
Nos, számoljunk együtt, bár ugye elvileg itt én vagyok a hülye, de sebaj. Szóval : április 2- május 2. NÉGY HÉT.
Számoljunk tovább: május 2-június 2. NYOLC HÉT.
Az alap kérdés figyelmesen elolvasva láthatjuk, hogy szerepelt benne, hogy június közepéig ( a gyengébbek kedvéért június 15-ig mondjuk, tehát TÍZ HÉTIG) nem szeretném, hogy kiderüljön, de mivel sosem voltam még 10 hetes terhes, nem tudom, hogy nagyobb pocakra hajlammal lehet-e addig titkolni HA....?
# 10 Megértem azokat, akiknek úgy jön át, hogy túlzott projectnek veszem, de ez legyen életem legnagyobb bűne. Már hónapok óta szeretnénk babát, de azért kell várnunk, mert akkor kapok a munkahelyen státuszt, amire évek óta várok. A másik dátum azért fontos, mert a nagymámamám elég beteges, de a legnagyobb vágya, hogy megélje még a dédi születését. Mamának januárban van a születésnapja és legyek hülye, de én megpróbálom neki ezt megadni.
Aki még mindig nem érti a kérdést, annak utoljára leegyszerűsíteném:
Adott esetben, 4, vagy 8 hetes terhesen kell-e aggódni külföldi utazás miatt?
Egy terhességet legrosszabb esetben lehet-e 10-12 hetes koráig eltitkolni?
Szerintem azért nem olyan nagyon buta kérdések ezek, a körülmény, hogy mi miatt kérdezem, az pedig az én dolgom. Aki nem ért egyet a gondolatmenetemmel, az nyugodtan foglalkozzon a saját életével az idő alatt még nem témába vágóan nekem körmöl.
#13 édesem, feldobod a napom :)
A te esetedre szokták mondani, hogy: szólnék neki, hogy milyen hülye, de félek, hogy pont ezért nem értené meg"
#12 köszönöm szépen a választ ismét! :)
Hányni a klasszikusan a 6-tól 12-13. hétig szoktak, a has pedig a 14-16 látszódik. De van, akinem hány és van, aki később vagy korábban kezdi és van, aki végig... és van aki annyira puffad, hogy már az elején kérdezgetik tőle, másnak meg a szülőszobán sem hiszik el.
Ha a tervek, főleg munkahely, fotosabbak és biztosra akarsz menni, álljatok neki utána.
Április 1-jén és 3-án voltunk együtt, 22-én teszteltem pozitívat.
Azóta pedig két kolléganőm is elhagyta a 12-ik hetet a terhességében, mindkettőről bőven előtte találgatták már, hogy kismama, mert egyértelműen látszott a pocak.
Ennyit a nyálverős okoskodásról, nagyon hasznosak voltak.
Gratulálok :) Remélhetőleg titkolni is sikerül, amíg szeretnéd.
Itt amúgy azt tudják kicsit nehezen elképzelni a válaszolók, hogy nem mindenki esik nehezen teherbe... ne vedd nagyon a szívedre a beszólásokat, csak másnak nehezebben jön, és talán rosszul esik nekik, hogy látják, hogy valakinek meg kb. egy gondolatra sikerül a baba.
Akkor jobb kedvet kívánok.
Kb. ennyire látszódik a terhes has az első hónapokban.
Ha találgatás volt, akkor vagy puffadt vagy hányt vagy hízott vagy rögtön kismama ruhákban járt vagy megsúgta valakinek, aki "nem adta tovább". Én a második gyereknél, lévén minden jobban kinyúlva, már a pozitív tesztnél terheshasat produkáltam a puffadástól, és kb. a 16. hétig maradt is a méret, és csak utána nőtt a gyerektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!