Eltörhet a magzat csontja anyaméhen belül?
Figyelt kérdés
Tehát nem szülés közben, hanem esetleg hason fekvés vagy lehajolás miatt, esetleg, ha beütöm a hasam... 26 hetes vagyok.2010. jún. 5. 17:34
1/6 anonim válasza:
Neeeem:) A méhed a magzatvízzel belül olyan, mint egy vízzel teli nejlonzacsi, benne egy aranyhalacska. Nem túl szorosan összekötve a tetején, hanem hogy rugalmas tartást biztosítson. Ha ezt a "zacskót" elkezdenéd odanyomogatni az asztalhoz minden irányból, az aranyhalacska akkor is jól érezné magát . Na ilyen az anyaméh is....:) Plusz ott vannak a tartóizmok, az erős méhfal....odabent teljes a védettség!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak néha, ha rosszul fekszem, ahogy Pocilakónak nem tetszik, nagyon elkezd ficánkolni és féltem, hogy fájdalmat okozok neki... Sejtettem, hogy eléggé védve van a hasam, a méh és a magzatvíz miatt, de azért egy kicsit aggódtam... :)
2010. jún. 5. 17:47
3/6 anonim válasza:
nem kell félni! :) mindenesre én anno ilyenkor átfordultam a másik oldalra, és akkor "abbahagyta " a mozgolódást; mintha jelezné, hogy "na ez már így jobb" :) De összenyomni tuti nem tudod!
4/6 anonim válasza:
Dehogy törhet el.Ha így lenne, akkor burokban kellene élnünk 9 hónapon át:)
Azért van a magzatvíz, méhed, s ott a hasfalad is! Nyugi!
26 hetes km
5/6 anonim válasza:
Az igazsag az, hogy eltörhet. Csak abban van igaza az elöttem iroknak, hogyte nem tudsz olyat tenni amivel eltörned a babad valamelyik vegtagjat. Ahhoz nagyon vedve van.
6/6 anonim válasza:
Csak extrém esetben, pl autóbalesetnél. Te nem tudod magadtól úgy beütni, elnyomni a hasad, hogy az gond legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!