6 hetes ikerterhességem van, ma kezdtem el vérezni, az egyik baba szíve dobog, a másiké nem. A vérzés elmúlhat, a baba szíve megindulhat?
Sokszor van ugy hogy ikerterhességnek indul és közben az egyik elhal, felszívódik, elvetél ilyesmi. De ha az egyiknek dobog az jó és sztem ne aggódj mert még a másiké is elkezdhet dobogni pár nap múlva, mert nem mindig mutatja ki ilyen korák a szívverést valakinek csak 7-8hetesen!
Erre hiteles és igazán szakszerű és megnyugtató választ csak az orvosod adhat! Remélem minden rendben lesz veletek! Vigyázz magatokra!
Párom, és bátyja is ikernek indult, szülésnél derült ki, hogy két méhlepénye volt anyujuknak. De egykén születtek. Most én is izgulok, mert csütörtökön megyek uhra, és kiváncsi vagyok, ikreim vannak-e. 5 hetesen még nem mondták, de gondolom nem is keresték, akkor még csak egy pötty látszott. A mama testvérei is ikerek, hát nagoyn kiáncsi leszek, mi van bennem:-)
Szerintem is inkább azzal foglalkozz,hogy az egészséges baba egészséges maradjon, ha 6 hetesen elvetél az egyik, az még nagyon pici, próbálj meg nem azzal foglalkozni.
De talán rendben lesz minden mindkettővel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!