23 hetesen lányt mondott a doki, akkor az biztos?
előfordult már hogy tévedtek az orvosok..
A helyedbe semleges színűeket vennék.ugyis lesz még utlrahang akkor majd még biztosabb lesz,és akkor vehetsz még a nemének megfelelőt is
Vegyél unisex ruhákat, azokat biztosan úgyis kinövi 3 hónap alatt, utána meg vehetsz a nemének megfelelő öltözéket.
Babakocsiból meg ne rózsaszínt és lilát vegyél, mert ha mégis fiú lesz, elég h-lyén nézne ki benne. Viszont bármilyen más színt vehetsz, mert az összes többi jó fiúnak is és lánynak is (igen a kék is jó a lánynak, a barátnőm a lányát világoskék alapú, fekete-fehér kiskockás mintásban tolta).
Akkor biztos, ha megszületik!
Barátnőm úgy ment a szülőszobába, hogy lánya lesz... hát nem.
A 38. héten is azt mondta a doki, hogy "inkább lány". Akkor (15 éve) nem tudtunk még elmenni babamozira.
Valahogy éreztem, hogy nem lesz jó bevásárolni rózsaszínből. :)
Fiú lett.
Barátaim mesélték, hogy szüléskot az apát kérdezték mi lesz a neve(anya már műtőben) mondja a lánynevet..
És ha fiú?
Hát az nincs, lány lesz..
Tudja apuka, az csak akkor biztos, ha megszületett, szóval mondjon egy fiú nevet is
Úgyhogy én amíg sok D képen nem látom úgy, hogy én is meg tudom mondabi mi, addig nem fogom elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!