Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen lányt mondott a...

23 hetesen lányt mondott a doki, akkor az biztos?

Figyelt kérdés
20 hetesen inkább fiúnak látszott, és én is teljesen úgy éreztem, h fiú lesz. Most nem merek lanyos ruhát venni hiaba mondta most, h lany. 90%
2018. jan. 19. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

előfordult már hogy tévedtek az orvosok..

A helyedbe semleges színűeket vennék.ugyis lesz még utlrahang akkor majd még biztosabb lesz,és akkor vehetsz még a nemének megfelelőt is

2018. jan. 19. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél unisex ruhákat, azokat biztosan úgyis kinövi 3 hónap alatt, utána meg vehetsz a nemének megfelelő öltözéket.

Babakocsiból meg ne rózsaszínt és lilát vegyél, mert ha mégis fiú lesz, elég h-lyén nézne ki benne. Viszont bármilyen más színt vehetsz, mert az összes többi jó fiúnak is és lánynak is (igen a kék is jó a lánynak, a barátnőm a lányát világoskék alapú, fekete-fehér kiskockás mintásban tolta).

2018. jan. 19. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor biztos, ha megszületik!

Barátnőm úgy ment a szülőszobába, hogy lánya lesz... hát nem.

2018. jan. 19. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:

A 38. héten is azt mondta a doki, hogy "inkább lány". Akkor (15 éve) nem tudtunk még elmenni babamozira.

Valahogy éreztem, hogy nem lesz jó bevásárolni rózsaszínből. :)

Fiú lett.

2018. jan. 19. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Unisex ruhákat vegyél, akkor nem kell kidobni vagy cserélgetni a végén.
2018. jan. 19. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Barátaim mesélték, hogy szüléskot az apát kérdezték mi lesz a neve(anya már műtőben) mondja a lánynevet..

És ha fiú?

Hát az nincs, lány lesz..

Tudja apuka, az csak akkor biztos, ha megszületett, szóval mondjon egy fiú nevet is

Úgyhogy én amíg sok D képen nem látom úgy, hogy én is meg tudom mondabi mi, addig nem fogom elhinni

2018. jan. 19. 14:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Két hét múlva megyünk 4D-re remélem ott biztosra megtudjuk.
2018. jan. 19. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még bőven ráértek vásárolni. Unokatesómnak 12 hetesen lámyt mondtak, 18 hetesen kiderült, hogy fiú. Nekünk biztosan megmondták 12.héten, hogy lány lesz, az is lett. Ha jól fordul legközelebb biztosra meg fogják mondani.
2018. jan. 19. 23:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jól éreztem, h nem lany hiaba mondták :D ugyanis fiú, láttam kinagyitva a "bizonyítékot" is :D ugyh en biztos vagyok :)
2018. febr. 1. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!