Mi lehet? Terhesség? Esetleg korai klimax?
Sziasztok.
Januar 10.-én “jött” meg. Az elmúlt 9 hónapban pontos a menszim, előtte volt hogy 4 hónapig sem volt meg, vagy két-három hetet késett, de most magától beállt már 9 hónapja. Mivel babát tervezünk és nekem volt már 2 vetélésem ráadásul egy éve próbálkozunk vele és nem jön össze így kivizsgálásra járunk. Na most 10.-én “megjött” de csak barna folyásom volt, valamint egyszer töröltem vért,4 napig tartott (egy hétig szokott a normális menszim tartani). Hívtam a nogyogyaszt mondta, hogy menjek el azért a ciklusos vérvételre. Viszont 4 napja iszonyatosan fájnak a melleim, két hete kb. éjszakánként forróság önt el, olyan szinten hogy mínuszban is ki kell menjek pizsamában az udvarra, mert úgy érzem osszeesek és miután bejovok megiszom legalább 1-1,5 liter vizet szinte egy húzásra. A hőm 36,8-37,2 között mozog. A hangulatom iszonyatosan szélsőséges lett. Ma reggel teszteltem ami sajnos negatív lett. Mi lehet ez? Nagyon sokára lesznek eredményeim, április 3.-an kell visszamenjunk a genetikushoz. Annyira szeretnénk már babát. Én 29 vagyok párom 34 éves.
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!