Elso babankat varjuk. A kerdeseim: Szult e valaki mostanaban a Peterfyben Pesten?
Figyelt kérdés
Csaszarral leszek ez mar biztos, tapasztalatokat irjatok letszi pl. Hogy milyenek a noverkek es a csecsemo osztaly? Minden erdekel. Mikor kapam meg a babat? Altatnak vagy egyen fuggo? Bent lehet az apuka? Mit jelent az alapitvanyi szoba (en arra tippelek, hogy van bent kulon mosdo. ) illetve mennyibe kerul? Mikor szukseges jelezni, hogy szeretnenk alapitvanyi szobat? Mennyibe kerul illetve mennyit illik adni szuleskor a dr. Urnak ha nem mond osszeget?2018. jan. 17. 13:20
1/2 anonim válasza:
Szia! Én októberben szültem a Pèterfyben! A nővérek nagyon kedvesek és segítőkészek, a csecsemősök változó, van akiért imát mondok van akit messziről elkerülök! A babát a műtét után megkapod két órára, az a bizonyos aranyóra, majd du addig te is tudsz pihenni meg ő is, illetve az első éjszakára elviszik, de ha éjjel felkel beviszik szopizni, onnantól csak a fürdetèsekre és vizsgalatokra viszik el! Nem szoktak császár alatt altatni, csak nagyon indokolt esetben! Apuka a műtéten bent lehet! Két fajta alapítványi szoba van: van két ágyas ami 5000/éj, itt van mosdó, fürdő, hűtő, tv, mikro és ha jól emlékszem lekkondi is, a másik 1 agyas(francia) itt apuka is bent állat veled ez 12000/éj itt is minden van külön a szobához, (császároskènt 4 èjszakával számolj, addig bent tartanak ha minden rendben veletek)! Alapítványi szobát a szülés napján tudsz csak igényelni, meg is kérdezik, ha van szabad akkor kapsz, ha pont nincs de megüresedik 1 ágy átköltözhetsz! Nekem sem mondott összeget a dokim, igaz ő szakorvos jelölt, de az összeget nem ezalapján kapta, teljes mértékben elégedett vagyok vele, egy nagyon jó orvos! Mi 30-at a dokinak, 20-at a szülésznőnek adtunk, csak ennyit tudtunk! Ha kérdésed van szívesen segítek! 😊 Ki az orvosod? Boldog babavárást és szép szülést kívánok! 😊
2/2 A kérdező kommentje:
Irtam privit, koszonom valaszod 🙂
2018. jan. 18. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!