Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet e inni Fantát terhesen?

Lehet e inni Fantát terhesen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze
2010. jún. 5. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Fizikai akadálya nincs, ugyanúgy legurul a torkodon. De a babának nem feltétlenül tesz jót.
2010. jún. 5. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
a babának az égvilágon semmi baja nem lesz a fantától! Azon kívül, hogy a fanta bekerül a gyomrodba, emésztődik, és egy része felszívódik a magzatot még a méhlepény is védi. Semmiféle káros hatása nincs a gyerekre, ugyan már. Nyugodtan igyad, egészségedre!
2010. jún. 5. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet inni, de ha a cukrod magasabb, akkor inkább maradj a víznél, mert a 30. heti cukorterhelésnél, ha nem lesznek jók az eredményeid, akkor sajnos a végéig szigorú diétára fognak. Én inkább vizet iszok, de van hogy megkívánom az édes üdítőt ilyenkor én is megiszom.
2010. jún. 5. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én is iszom. Nem nagy mennyiségben, de múltkor még a kólát is megkívántam, kapartam a falat, úgyhogy ittam azt is. Ő a második babánk. Az elsőnél is előfordult ilyesmi és gyönyörű, egészséges 2 évesem van
2010. jún. 5. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Terhesség alatt a szénsavas italokat csak kis mértékben ajánlott fogyasztani.

És az is igaz amit valaki írt itt hogy a cukortartalma miatt sem napi fogyasztásra alkalmas ital.

2010. jún. 5. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan igyad. Azt igyál amit megkívánsz. Gondolom nem gurítasz le naponta két litert. :)
2010. jún. 5. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Szénsavas italokat nem ajánlatos kismamáknak inni mert felfújódsz tőle,de a babaának nem hiszem hogy ártana.Én a hejedben azért inkább rostosat innék az neked is egésségesebb.

19 h km

2010. jún. 5. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én nagyon szeretem az összes Fantát, de egy gondom van vele igazából, hogy nagyon sok cukor van benne, ezért megfigyeltem, hogy a baba nagyon sokat mocorog tőle, ami nem feltétlenül baj, de ha ásványvizet iszom attól nincs így felpörögve, én úgy vagyok vele, hogy ne a sok elfogyasztott cukortól mocorogjon többet a baba, ha nem mert alapból mozogni akar :) én lecsökkentettem ezeknek az üditőknek a mennyiségét.

21h km

2010. jún. 5. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet én ittam a terhesség végéig ugyanúgy szénsavasat mint előtte nem lett semmi bajom :)
2010. jún. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!