Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez igazi pozitív lehet?

Ez igazi pozitív lehet?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a helyzetem. Menzesz utáni első napon voltunk együtt a párommal. Hüvelyi fertőzéssel kezeltek előtte, óvszerrel védekezünk sok év óta.

Elszakadt az óvszer, amiből egy darab a méhszájamra tapadva volt 2 hétig, amitől szép kis pecsételő vérzésem lett, majd egy egy hetes klion tabletta kúra.

Most 3 napja késik, a tesztem pozitív.

Csak akkor egyszer volt szex a hónapban, így biztosan tudom, ha tényleg babás lennék, akkor azóta.

De a klion tablettát nem lehet szedni az első 3 hónapban :( Nagyon félek.

2018. jan. 16. 06:58
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkepp menj el orvoshoz. Elsosorban, hogy megallapitsa a terhesseget, utana felir neked egy olyan kupot amit lehet hasznalni terhesseg alatt.
2018. jan. 16. 07:23
 2/3 A kérdező kommentje:
A gyógyszerkúrát már befejeztem. 8 napig szedtem, rendbe is jöttem.
2018. jan. 16. 07:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Pozitív tesztet szinte mindig terhesség okoz, nagyon-nagyon ritkán van más oka.

Elmész orvoshoz, ő tudni fogja, hogy ilyenkor mi újság, lehet-e gond a klion miatt.

2018. jan. 16. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!