Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes kismama vagyok....

13 hetes kismama vagyok. Lehet baja a babának ha befestem a hajam?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Nem lesz tőle baja úgyhogy csak nyugodtan!:)

Egyébként ha rákeresel rengeteg ilyen kérdés volt már, érdemes elolvasgatni. Többen leírták hogy jól szellőző helyen kell csinálni, meg lehetőleg olyan festékkel amit eddig is használtál meg egyéb ilyen okosságok.:)

Üdv.

37 hetes kismami

2008. okt. 26. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fesd be a hajad. :-) Csak próbálj meg nem túl sok festékes levegőt benyelni. De ha ez nem is sikerül, akkor sem lesz baja. Hajrá!
2008. okt. 26. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a fodrászom azt mondta, várjunk még egy kicsit, egy-két hetet. A melírra is ezt javasolta, bár azt a sapkán keresztül csinálná és ugye ezáltal nem érintkezik a vegyszer a fejbőrömmel, de belélegzem.

Én is 13 hetes vagyok.

Megfogadom, amit mondott, de amúgy az a véleményem, hogy ez az egy-két hét nem számít.

Boldog pocakosodást neked, és amyúgy örülök, hogy találtam vkit, aki pont azokat a heteket tapossa, mint én. :)

2008. okt. 26. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ammónia mentes festéket használj,s véded a babát is.Nőgyógy mondta,keringésbe ne jusson be a vegyszer.
2008. okt. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!