Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok és viszkető...

20 hetes vagyok és viszkető érzés van a hüvelyemben. Ezzel sürgősen orvos vagy ráér 4 nap múlva?

Figyelt kérdés
Szóval 3 napja érzek olyat mintha viszketne a hüvelyem de tényleg annyira minimálisan, meg se vakartam csak lemosakodtam többször. Aztán ma reggelre hirtelen már annyira viszketett a hüvelyemnél hogy meg kellett többször vakarnom, meg kicsit meleg érzés van ott. Szerdán van időpontom pont egy magándokihoz. Ezt megvárhatom vagy szerintetek hétfőn reggel sztk-ba menjek? Mert félek úgyis elküldenek hogy időpontot kérjek és ott pedig általában 2 hét múlvára szoktak adni mivel sokan vannak mindig. De most aggódom mert olvastam hogy koraszüléshez vezethet a kezeletlen fertőzés :( szóval szerintetek nem baj ha csak szerdán megyek?
2018. jan. 14. 11:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy most intim mosakodoval lefurodtem, meg is szunt a viszketes viszont gondolom ha fertozes akkor meg mindig fenn all.
2018. jan. 14. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hüvelygomba, ami gyakorta előfordul a terhes nőknél. Nem veszélyes a magzatra egyébként csak a szülésnél, viszont a kismamának elég kellemetlen. Helyedben nem azért, mert tényleg, annyira sürgős, de bemennék sztk-ba és iratnék rá gyógyszert. Intim mosakodót és illatos tusfürdő ilyesmit kerülj! Ha tényleg gombásodás a párodat is kezelni kell és szexet kerülni!
2018. jan. 14. 11:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, a szexet a terhesseg vegeig keruljuk mivel veszelyeztetett vagyok, volt mar koraszulesem nem tudni miert. Szoval mar 3 hete nem is voltunk egyutt, nem tudom miert jott most ez elo. Szoval az intim mosakodo nem jo ilyenkor?
2018. jan. 14. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Viszont, ha tényleg intim mosakodót akarsz akkor kifejezetten Canestent használj!
2018. jan. 14. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem a sima nem jó, mert jobban előhozza! Ezért írtam a Canestent és nem rosszból írtam a szexet csak azért, mert nem használ a kúp és a kenőcs, ha közben nemi életet élsz. Gyógyulj meg hamar és vigyázz magadra, na meg a picire! :)
2018. jan. 14. 12:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszi. Lehet hetfon akkor elmegyek max elkuldenek de annyira parazol nehogy felmenjen a fertozes. Igy is mar a kulso mehszaj nyitva harom hete.
2018. jan. 14. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben a terhességre hivatkozva holnap, hétfőn bekéredzkednék sztk-ba vagy magánba, nyitott méhszájjal pedig nem használnék belül semmit, amit nem doki ajánl, intim zuhanyt se, max kívülre Canestent vagy hasonlót.
2018. jan. 14. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Na így,hogy nyitott a méhszáj természetesen orvos nélkül belül semmit! Kívülre a Canesten krém az nem ártalmas.
2018. jan. 14. 14:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Na elmentem, szerencsere nem kuldtek el es irt a doki kupot es kremet is. Azt nem mondta mi lehet csak annyit momdott h a huvely nem steril kozeg vannak benne bacik es ha valamiert elszapaorodnak az tud ilyet okozni. Ettop majd elmulik ket hetig hasznaljam.
2018. jan. 15. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen kúpot kaptál?
2018. jan. 15. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!