A nemvárt vérzés előtt pár nappal görcsölt a hasatok, kismamik?
Nem. Minden ugyanolyan volt, mint amikor menzesz előtt voltam.
Annyi, hogy amikor meg kellett volna jönnie, akkor nem jött, illetve sokkal intenzívebb mellfájdalmat éreztem, mint amikor nem voltam terhes és egyébként menstruáltam. És míg a mellfájdalom korábban a menzeszt megelőzően jelentkezett, amikor összejött a baba, akkor pedig amikor már meg kellett volna jönnie. Erre egyébként utólag figyeltem fel.:)
köszi
de akkor neked amúgy mensi előtt nwm szokott görcsölni?
nekem igen :)
Annyit javasolnék még kérdező, hogy teljesen felesleges a tüneteket keresned, vagy bármit, figyelgetni magad, ha nem jön meg, akkor tesztelj.
Ugyanis a nők nem gépek, bármikor lehet hosszabb ciklusod és akkor meg később fog megjönni, tehát lehet, hogy azt gondolod, hogy már aktuális lenne a hasfájás, görcsölgetés, közben meg majd később fog jönni, mert a vérzésed is valami oknál fogva, ami nem a terhesség, később fog megjönni. És nehogy úgy járj, hogy feleslegesen hiú ábrándokra ringatod magad, aztán meg csalódsz. És ezt nem bántásból írom, ne essen rosszul, csak reálisan kell hozzáállni a dolgokhoz.
Sőt, én akkor sem teszteltem rögtön, amikor nem jött meg. Átlag 24-25 napos ciklusaim voltam, mikor terhes lettem, de kivártam a leghosszabb ciklusomat ami volt, ami 29 nap volt és a 30. napon teszteltem. Mondjuk nem is kellett keresgélni a második csíkot.:)
köszi
csak kíváncsiság vezérel semmi más :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!