Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nemvárt vérzés előtt pár...

A nemvárt vérzés előtt pár nappal görcsölt a hasatok, kismamik?

Figyelt kérdés
Köszi :)
2018. jan. 7. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem. Minden ugyanolyan volt, mint amikor menzesz előtt voltam.

Annyi, hogy amikor meg kellett volna jönnie, akkor nem jött, illetve sokkal intenzívebb mellfájdalmat éreztem, mint amikor nem voltam terhes és egyébként menstruáltam. És míg a mellfájdalom korábban a menzeszt megelőzően jelentkezett, amikor összejött a baba, akkor pedig amikor már meg kellett volna jönnie. Erre egyébként utólag figyeltem fel.:)

2018. jan. 7. 15:54
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi

de akkor neked amúgy mensi előtt nwm szokott görcsölni?

nekem igen :)

2018. jan. 7. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Illetve annyit hozzátennék a válaszomhoz, hogy amikor menstruálok, akkor nem szoktam egyébként sem előtte napokban görcsölni, ha görcsölök, akkor már vérzésem is van.
2018. jan. 7. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, görcsölt és előbb kezdődött, mint amikor meg is jön. Pont ezért azt gondoltam, hogy nem jött össze.
2018. jan. 7. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Annyit javasolnék még kérdező, hogy teljesen felesleges a tüneteket keresned, vagy bármit, figyelgetni magad, ha nem jön meg, akkor tesztelj.

Ugyanis a nők nem gépek, bármikor lehet hosszabb ciklusod és akkor meg később fog megjönni, tehát lehet, hogy azt gondolod, hogy már aktuális lenne a hasfájás, görcsölgetés, közben meg majd később fog jönni, mert a vérzésed is valami oknál fogva, ami nem a terhesség, később fog megjönni. És nehogy úgy járj, hogy feleslegesen hiú ábrándokra ringatod magad, aztán meg csalódsz. És ezt nem bántásból írom, ne essen rosszul, csak reálisan kell hozzáállni a dolgokhoz.

Sőt, én akkor sem teszteltem rögtön, amikor nem jött meg. Átlag 24-25 napos ciklusaim voltam, mikor terhes lettem, de kivártam a leghosszabb ciklusomat ami volt, ami 29 nap volt és a 30. napon teszteltem. Mondjuk nem is kellett keresgélni a második csíkot.:)

2018. jan. 7. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi

csak kíváncsiság vezérel semmi más :D

2018. jan. 7. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem. Bár én már nem vagyok kismama, de pont az volt a fura, hogy semmi nem fájt, nem görcsölt
2018. jan. 7. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt sosem, sőt közben sem, azonban mindrn terhességem elött (és sajna alatt) is.
2018. jan. 7. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen. Azt gondoltam, hogy na, mindjárt megjön. Még fájdalomcsillapítót is vettem be :S Mikor a 3.napon is görcsölt, és semmi, akkor már sejtettem, mivel amikor ezt érzem, tényleg aznap megjön, nem csinálta ezt sose napokig. Ciklusn 30.napján vettem tesztet. Pozitív lett.
2018. jan. 8. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!