18 hetesen C 1010. Meddig húzhatom így?
Figyelt kérdés
Bevéreztem és az ügyeleten ezt állapitották meg. Pihenés, magnézium, terhesség végéig fekvés. Mivel nem otthon voltunk hanem egy családtagnál így nem tudtam mást csinálni irtam a saját dokimnak. Ő azt irta holnaptol korház ahova jártam UH-kra, bent leszek terhesség végéig, kapok infuziokat de nagyon kicsi az esélye hogy legalább a 24.hétig (febr 15.) kihúzzuk :(( úton vagyunk már haza, otthon pihenek, holnap megyek a kórházba.
Volt itt valaki hasonlo helyzetben? Mennyi esèly van rá hogy az infuziok segitenek majd? :((
2018. jan. 6. 19:29
11/17 A kérdező kommentje:
Itt a főorvosé az utolsó szó. Ő hüvelyen keresztül napi 3-szor progipótlást írt elő. Tüdőérlelő akkor kell ha majd a középső méhszáj is nyitott. De szerinte 25.hétig kihuzzuk. 34.hétig bent kell feküdnöm :( ha addig nem születik meg a baba.
2018. jan. 7. 12:06
12/17 anonim válasza:
Drukkolok értetek!
Írj majd, hogy vagy!
13/17 A kérdező kommentje:
8-án 1 óra 8 perckor megszületett a kislányunk a 18.héten...
2018. jan. 10. 10:19
14/17 anonim válasza:
Szörnyen sajnálom!
Fogadd őszinte részvétem!
15/17 anonim válasza:
Édes Istenem annyira sajnálom kérdező! Nagyon szurkoltam értetek! Kitartást és sok sok lelki erőt kívánok ennek a tragédiának a feldolgozásához!
16/17 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,drukkoltam én is :(
17/17 anonim válasza:
Őszinte részvétem,nagyon drukkoltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!